Boeken nieuws·Boekenuitjes

Meet en Greet Lisa Gardner- Bol.com

PhototasticCollage-2016-03-03-19-58-15.jpg

 

Hoe veel geluk kan je hebben?

Dat je, en het boek van Lisa Gardner vooruit mag lezen, via Bol.com en dan ook nog naar Utrecht mag komen samen met mijn lieve vriendin Caroline. En daar Lisa Gardner mag ontmoeten en Janneke Siebelink weer mag zien. Met een hele groep mensen zo`n 25 boekenfans, waren we om 12.00 uur In het WTC in Utrecht. Het kantoor van Bol.com. Onder het genot van een bakje koffie, kopje thee en heerlijke luxe broodjes, werd Lisa door Janneke geïnterviewd. De sfeer was zo ontspannen en het interview verliep zo gemoedelijk en gezellig. Niets korte antwoorden verplichte dingen, nee heerlijk lachen en vol passie vertelde Lisa over haar werk20160303_121456_resized.jpg

Ze is full time schrijfster en heeft inmiddels 30 boeken geschreven, ze vindt het research werk erg leuk en haalt overal haar ideeën vandaan. Wanneer Lisa in een bos loopt ziet ze niet de vogels en de bladeren aan de bomen, nee ze ziet overal een Moord in en kan overal haar plaats delict van maken. Wat een bijzondere vrouw is Lisa Gardner.

Op de site van Lisa http://www.lisagardner.com/ heeft Lisa een win-actie wat ik echt zo`n leuk idee vind. Je kunt iemand opgeven die dan een rol mag spelen in het boek van Lisa, ze verweeft die persoon dan in het verhaal. Dit vind ik zo`n origineel idee. En ken jij niet iemand die je wel een kopje kleiner wil maken of juist jou vriend welke brandweer man is, dat hij een mooie helden rol krijgt in een boek van Lisa wat een leuke actie, vind je niet?

De Meet en Greet duurde ruim 2 uur en ook las Lisa een stukje voor uit haar Engelse exemplaar van Tot op de Bodem/ Crash and Burn. En mochten wij, de lezers, ook vragen stellen. Vanuit de zaal kwamen erg leuke vragen, zo vroeg een “collega” van Lisa hoe lang ze bezig is geweest om door te breken, en dat gaf de vraagstelster zoveel vertrouwen dat ze weer met volle energie verder gaat met het schrijven van boeken.20160303_134258

Nu vind ik de lugubere scenes altijd erg fijn om te lezen, en Lisa kon mij alvast verklappen dat ik in het volgende boek “Find Her” me weer helemaal kon verliezen in de avonturen van D.D Warren, ik kijk er nu al naar uit. Nog even geduld voor hij in Nederland uitkomt natuurlijk maar hier staat hij al op mijn lijstje hoor! Na het lezen, het vragen stellen was er natuurlijk de signeersessie en mochten we op de foto met Lisa en kregen we nog een “ouderwetse” polaroid foto van Lisa en jezelf. Iedereen ging wapperend weg want dat was lang geleden een Polaroid.20160303_132425_resized

Wat een gezellige middag was dat, ook zo leuk om nieuwe mensen te ontmoeten welke allemaal één passie delen, Lezen.

Caroline en ik kijken nu al uit naar ons volgende uitje. Deze dag was zeer geslaagd en na afloop scheiden onze wegen zich weer maar niet voor lang, want ook al wonen we allebei aan de andere kant van het land, onze passie Lezen brengt ons zeker samen.20160303_134225_resized.jpg

We willen Janneke Siebelink, Bol.com en natuurlijk Lisa Gardner bedanken voor deze gezellige middag

Op naar het volgende Boeken uitje!!