Boekenuitjes

Caro op pad in een prachtige Boekhandel

2

Dit jaar ga ik met mijn kinderen een weekendje weg. Dit doe ik met ieder kind afzonderlijk, ik heb er maar 6 hoor. Afgelopen weekend was mijn oudste dochter Miranda aan de beurt en samen hebben wij in Berkel Enschot een hotelletje geboekt en zijn zaterdags Tilburg gaan verkennen. Nu wist ik dat daar een prachtige boekhandel zat, die ik natuurlijk even moest bezoeken.3

De boekhandel met de voor mij niet te  onthouden naam zat in een passage en was niet te missen. Wat een pracht  winkel. In de winkel stond een grote toonbank, vervaardigd van boeken, tenminste daar leek het op, waar koffie en thee geschonken werd.
4

In de winkel waar een enorme keuze uit boeken en alles wat daarmee te maken heeft tentoon gesteld stond, kon je overal zitten om je keuze even te bekijken.  Onder het genot van een kopje koffie of thee en een broodje kon je ook rustig wat lezen. Geweldig, hier zou ik wel een dag rond kunnen brengen.1

Ik ging met een bescheiden tasje naar huis, want ik wilde bij onze plaatselijke Bruna ook nog iets aanschaffen.

Ben je in Tilburg en ben je nog nooit bij Gianotten geweest, ( en ook al ben je er wel al geweest), dan zou ik hier zeker een bakje koffie gaan drinken en genieten van deze prachtige boekhandel.

Een “Mustreads“ boekhandel zou ik zeggen  5

Caro

Een gedachte over “Caro op pad in een prachtige Boekhandel

Reacties zijn gesloten.