Yessss De nieuwe Slaugther komt er aan!!

De nieuwe Karin Slaugther komt er aan9200000057137944

 

Auteur: Karin Slaughter

Uitgever: Harper Collins

  • Nederlands
  • 496 pagina’s
  • Harper Collins

 

Er zijn van die schrijvers/ters waar je niet om heen kunt. Karin Slaugther is er zo één, persoonlijk hebben wij al haar boeken in de kast. En genieten we van haar schrijfstijl aangezien er 14 juni 2016 een nieuwe Slaugther uitkomt in Nederland namelijk “Verborgen” wil ik jullie dit nieuws niet onthouden natuurlijk

Wel zagen we dat Karin haar boek dit maal niet bij Cargo uitgevers uit komt maar bij de uitgeverij HarperCollins.

 

Wie is Karin Slaugther eigenlijk:karinslaughter-298x300

 

Karin Slaughter (1971) groeide op in een kleine stad in Georgia (USA) en woont tegenwoordig in Atlanta. Ze is auteur van tientallen weergaloze thrillers welke al jarenlang hoog op de wereldwijde bestsellerlijsten staan. Ze is bekend door haar thrillers in de Grant County- en Will Trent-reeksen. Ze is de auteur van o.a. Nachtschade(2001), Zoenoffer (2002), Een stille koude huivering (2003),Onzichtbaar (2004),Trouweloos (2005), Triptiek(2006), Onaantastbaar (2007), Versplinterd (2008), Genesis (2009), Verbroken (2010),Gevallen (2011), StilleZonde (2013) en recent de afzonderlijke titels Veroordeeld (2014) en Mooie Meisjes (2015). Haar weergaloze thrillers worden in meer dan dertig landen vertaald en scoren hoog op de bestsellerlijsten. In totaal werden van haar boeken in Nederland al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Met haar ijzingwekkende thrillers verwierf ze internationaal de titel ‘Koningin van de suspense’.  Vanaf 2016 worden de boeken van Karin Slaughter uitgegeven door HarperCollins Holland.

 

Bron: Harpercollins

 

Maar nu het grote nieuws waar gaat Verborgen eigenlijk over:

 

WILL TRENT is terug!

Het is de verraderlijkste zaak uit zijn carrière. Dat beseft Will Trent zodra hij het verlaten pakhuis in Atlanta binnengaat, en het dode lichaam van een ex-politieagent aantreft. Van het lijk lopen bloederige voetsporen weg die erop wijzen dat een ander, mogelijk vrouwelijk slachtoffer, is meegenomen… om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Het pakhuis is eigendom van een beroemde basketbalspeler – een lokale held die de duurste advocaten heeft ingehuurd, en die een aanklacht wegens verkrachting heeft weten te ontduiken.

Voor Will – en voor patholoog-anatoom Sara Linton – wordt het nóg erger. Een vondst op de plaats delict onthult een verband met Wills ingewikkelde verleden… de gevolgen zullen zijn leven overhoop halen en ook dat van zijn dierbaren, zijn collega’s en de mensen op wie hij jacht maakt.

Verborgen is de ongekend spannende terugkeer van de Queen of Crime naar
haar populairste serie, met Will Trent in de hoofdrol.

‘Een echte ouderwetse Karin Slaughter.’ – Ineke Lenting, vertaler

‘Vakmanschap.’ – NRC

‘Thema’s, karakters, plot, stijl: krachtig, rauw en empathisch.’ –
Volkskrant

‘Waanzinnig goed.’ – Twan Huys

Bron: https://www.bol.com/

 

Wij kijken er enorm naar uit .. Jullie ook?

Caro en Moon

%d bloggers liken dit: