*** Win-actie *** Indra van Sterre Carron

Sterre Carron

Wie is Sterre Carron eigenlijk12043068_1908573419367040_7917155983493261031_n

Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Voor het schrijven van haar debuutthriller Mara (2013) van de Rani Diaz thrillerreeks woonde zij twee autopsies bij. ‘Ik combineer de menselijke verzuchtingen en de menselijke tragiek in deze thriller. Mijn protagonisten hebben zowel hartstocht als wraakgevoelens in zich.

Bron: Hebban.nl

Maar vooral voor ons belangrijk wat vinden wij van de boeken van Sterre?

Caroline

Het eerste boek van Sterre Carron,  Mara,  heb ik gewonnen. De cover vond ik niet veel, maar het boek las lekker. Het tweede deel kwam uit en ik dacht, lekkere schrijfstijl, ik ga deel twee Tirtha, ook eens proberen. Die vond ik  een stuk beter dan de Mara. De politiezaken zijn iedere keer nieuw alleen loopt het verhaal over Rani Diaz en haar privé leven door in de volgende boeken. Toch kun je ze ook heel goed los van elkaar lezen. Deel drie Matsya en vier Trifla, heb ik verslonden en ik moet zeggen, Sterre gaat steeds beter schrijven. De namen van de boeken  zijn nogal uitzonderlijk gekozen, maar tijdens het lezen kom je er achter wat de naam betekend.

Was ik al fan van Sterre, ik werd een nog grotere fan vanaf de Antwerpse boekenbeurs in 2015. Daar mocht ik haar persoonlijk ontmoeten en heb ik met een aantal andere boekverslaafden een geweldige middag met deze auteur beleefd. Wat een super leuk en aardig mens is dit zeg. Zo gewoon en zo blij met ons enthousiasme over  haar serie. Het, toen, laatste deel Indigo natuurlijk gesigneerd mee genomen en het in een ruk uitgelezen. De covers van de boeken  werden  vanaf Matsya ook een stuk aantrekkelijker en zeg nu zelf, het oog wil toch ook wat voor in de boekenkast

12 april reis ik af naar Mechelen, niet naast de deur, maar ik wil dolgraag bij deze boekpresentatie aanwezig zijn. Ben je opzoek naar een heerlijke serie om te lezen dan raad ik de Rani Diaz serie van harte aan.

Moon:

Ik houd enorm van series van dezelfde personages waar je steeds meer van te weten komt en waardoor je steeds meer verweven raakt in hun leven en hun denkwijze.

En van de serie Sterre Carron over Rani Diaz de inspecteur uit Mechelen, daar loop ik helemaal warm voor, Vanaf Mara ben ik bevangen door het Rani Diaz virus, en kijk ik elke keer uit naar een nieuw deel. Natuurlijk heb ik alle 5 de boeken al gelezen en laat ik jullie mee genieten .. Kom alvast in de Mood voor Indra welke op 12 april uitkomt. Onze Caroline gaat naar de boekpresentatie en haalt daar de winexemplaren op .. Dus houd het blog in de gaten en doe mee met onze winactie..12931216_968768766551164_2274624619006542072_n

***Geef jou antwoord voor 11 april op de volgende vraag:***

 • De gezinssituatie van Rani Diaz is niet standaard, hoe is deze opgebouwd, wat zijn de familiebanden tot elkaar?

Stuur je antwoord naar mustreadsornot@ziggo.nl

Dan maken wij op 12 april om 19.00 uur , wanneer het boek uit komt en onze recensie van Indra online komt, de winnaar bekend en wie weet kun je diezelfde week al genieten van nieuwste Sterre Carron  “Indra”

 

Succes allemaal liefs Caro en Moon

6 Comments on “*** Win-actie *** Indra van Sterre Carron

 1. Ik doe graag mee. Het boek trekt me weer enorm!

  Like

 2. Pingback: Mara – Sterre Carron | mustreads or not !

 3. Pingback: Sterre Carron -Het Interview | mustreads or not !

 4. Pingback: Matsya- Sterre Carron | mustreads or not !

 5. rani is inspecteur bij politie ze is voogd van dr zusje romy ze wordt verlieft op frederik die is wetsdokter die heeft een dochter cecile die bij hem woont omdat dr moeder liever in afrika is en samen krijgen ze een dochter rune

  Like

 6. Pingback: Trifla – Sterre Carron | mustreads or not !

%d bloggers liken dit: