Boekpresentatie Marja West, wij waren erbij !!

Echte Barkeepers heten Henk – Marja Westdownload (10)

Onze eerste Boekpresentatie als Bloggers, gaat al snel de boeken in als erggggg gezellig. Caroline op pad van uit Den Bommel, Moon op pad vanuit Julianadorp om elkaar te ontmoeten in een parkeergarage…. Daar kun je al een thriller mee beginnen. Maar het wordt geen thriller hoor lieve leesvrienden!

Het wordt enorm gezellig, we gaan samen op pad om de Bevalling van Echte Barkeepers heten Henk van Marja West bij te wonen. Na dat we elkaar hadden gevonden in de gangen van de parkeergarage en de nodige boekjes voor de Minibieb over hadden geladen van auto naar auto, liepen we gezamenlijk de stad in. (lees twee Dorpse-dames in de grote stad, met zebrapaden en verkeerslichten, het houdt wat hoor mensen)20160408_201919_resized

Even een bakkie koffie met Corina de mede-beheerster van Samenlezenisleuker, en na het nodige heen en weer geklets want we hadden elkaar al even niet gesproken, gezellig op pad naar Boekhandel De Vries in Haarlem. Laten we nu net per ongeluk langs de V&D lopen waar zomaar de boeken de helft van de prijs waren.. Tja, wat doe je dan je gaat even neuzen en we liepen een paar euro lichter en een aantal kilo boeken zwaarder de winkel uit.P1040299

Op naar de boekhandel, waar we door Marja heel hartelijk werden ontvangen. Ook spraken we daar schrijfsters Karin Belt (De Midlifeclub) en Mireille van Hout (Ibiza land van Liefde), hoe leuk is dat we vandaag lezen dat van de laatst genoemde haar boek in tweede druk gaat. Binnenkort meer aandacht op het blog voor deze dames.IMG-20160407-WA0008

Nu alle aandacht voor Marja West en haar nieuwe boek, de titel alleen al belooft een hoop hilariteit en humor maar ook spanning. In gesprek met Karin van Belt vroegen we elkaar al af  onder welk genre we de boeken van Marja kunnen  bij schrijven. Psychologische roman? Psychologische thriller of gewoon Uniek in zijn soort?? Na het lezen van Uitgeteld weten wij zeker, Uniek is de schrijfstijl van Marja zeker. Wij hebben genoten van Uitgeteld en zijn na de boekpresentatie erg nieuwsgierig naar Echte Barkeepers heten Henk.P1040294

Allereerst werd na een heel mooi woordje van de uitgeverij Ambo Anthos het boek officieel uitgereikt aan Marja, waarna ze een stukje voor las uit het boek. En al gelijk had ze de lachers op haar hand had want er zitten echt hilarische stukken in. Ook het verhaal lijkt ons goed, zou jij niet willen weten wie er allemaal op je begrafenis verschijnt wanneer je dood bent? Pis-Paultje gaat het allemaal ondervinden in dit boek.P1040288

Marja droeg het boek op aan haar dochter Anna, wat toch wel heel ontroerend en mooi was. En ook daar hoort een hele leuke anekdote bij, iets met Urine, Gloria Vanderbilt en nog iets…

Na het officiële gedeelte werd er onder het genot van een drankje nog gezellig gekletst, genetwerkt maar vooral gelachen en was de mogelijkheid om je boek te laten signeren wat we natuurlijk heel graag wilde.P1040300

We hebben een erg gezellige middag gehad, een hoop lieve mensen mogen ontmoeten en ook leuke nieuwe contacten opgedaan. Marja West mag de hele week op wolken lopen want ze was vandaag al op Q MUSIC, Rowen Heze heeft een nummer over Henk en ook Koffietijd kwam al in de lucht. En wij, wij gaan gauw lezen en laten jullie natuurlijk weten wat we van Echte Barkeepers heten Henk vonden.

Binnenkort meer MARJA WEST… want we gaan haar zeker volgen…

Lieve Boekgroet Caro en Moon

%d bloggers liken dit: