Recensies·Winacties

Winactie Carina Van Leeuwen`s -Nachtvlinder

 

Ja hoor we mogen weer een boek verloten, dat vinden we enorm fijn.. En wat voor eentje daar zijn we nog enthousiaster over. Nachtvlinder van Carina van Leeuwen komt op 3 mei uit en we mogen een exemplaar verloten onder onze leden..9200000051724749

Maar je moet er wel iets voor doen……..

** Word lid van onze Facebook pagina;    Mustreads or Not en als je al lid bent super dank je wel….

** En geef antwoord op de volgende vraag stuur je antwoord naar mustreadsornot@ziggo.nl

In welke plaats werkt Carina en in welke plaats spelen haar boeken zich af???

Deze week geven we veel aandacht aan Carina Van Leeuwen, haar eerdere boeken komen voorbij en we hebben een interview met Carinadownload (27)

Waar gaat Nachtvlinder eigenlijk over..

In een nachtclub in het chique Bezuidenhout overlijdt een prostituee na het snuiven van witte heroïne. Voor de kust van Scheveningen vissen de opvarenden van een vrachtschip uit Panama een dode duiker uit het water. Hij heeft geen handen meer, geen voeten, en waar zijn gezicht zou moeten zitten, bevindt zich een gapend gat. Op het terrein van een vakantiepark in Kijkduin vindt een explosie plaats. Tussen de puinhopen van een van de villa’s wordt het lichaam aangetroffen van een man. Op zijn telefoon staat een afscheidsboodschap.

Drie schijnbaar op zichzelf staande gebeurtenissen. Totdat forensisch rechercheur Renee Spaan ontdekt dat er een verband bestaat…download (28)

Een gokje wagen waard zouden wij zo denken…

Succes Lieve groet Caro en Moon 

7 gedachten over “Winactie Carina Van Leeuwen`s -Nachtvlinder

  1. Werkt in. Den Haag en het verhaal in haar boek ook.

    Like

Reacties zijn gesloten.