Boeken nieuws·Recensies

We hebben weer 6 mooie nieuwe boeken voor je gevonden !!

9200000051581490Mijn naam is Vrijheid – Jax Miller

Freedom Oliver leeft in een klein stadje in Oregon en probeert zo min mogelijk op te vallen. Twintig jaar geleden is ze gearresteerd voor de moord op haar man en sloot ze een deal met de FBI waarbij ze werd gedwongen haar kinderen af te staan ter adoptie. Sindsdien leeft ze onder getuigebescherming. Als ze hoort dat haar dochter wordt vermist, is Freedom vastbesloten haar te vinden. Haar impulsieve plan leidt haar terug naar demonen uit haar verleden en de geheimen van de familie die haar kinderen heeft geadopteerd.

Uitgeverij Cargo wordt verwacht Zojuist verschenen

Het lot van Tien – Pittacus Lore7a6c09ed1dd20d1729d75b35a9713268_cache_

De invasie is begonnen. John, Nummer Vier, staat aan de frontlinie van de strijd in New York City. En net als zijn kansen lijken te keren ontwikkelt zijn vriend Sam, een mens, op onverklaarbare wijze een Erfgave – iets wat normaal gesproken alleen is voorbehouden aan Loriërs. En Sam is niet de enige.
Intussen zitten Zes, Marina en Adam vast in Mexico. De Mogadoren zijn massaal in de meerderheid en er is een wonder voor nodig om te ontsnappen.
De Garde is uitgedund, maar geeft de strijd niet op. Ze kunnen alleen overleven als het ze lukt de Mogadoorse leider uit te schakelen. Anders rest hun nog slechts één lot: totale uitroeiing.

Uitgeverij AW Bruna verwacht 10 mei 2016

 Een nacht met een Miljonair – Jessica Clarcke deel 6 vd Miljonairsclub serie ook los te lezenBOE_Clare6_06.indd

Kylie is dan wel visagiste voor wereldsterren, ze weet heel goed hoe het voelt om overschaduwd te worden. Vooral door haar beroemde werkgeefster, popster Daphne. Daarom is ze stomverbaasd – en verrukt – als ze op een feestje de aandacht trekt van een razend knappe, onbekende man. Helaas zet Daphne ook al snel haar zinnen op deze aantrekkelijke miljonair, en Kylie kent haar plaats.

Cade kent Daphne al jaren, en heeft zich vaak afgevraagd of zij de ware voor hem zou kunnen zijn – ook al schonk ze nooit veel aandacht aan hem. Maar die ene nacht met Kylie heeft alles veranderd. Dus waarom gaat ze hem nu ineens uit de weg? Gelukkig is Cade vastbesloten om te krijgen wat hij wil, en hij doet er alles aan om Kylie duidelijk te maken dat ook zij alles kan krijgen waar ze ooit van droomde…

Uitgeverij De Boekerij verwacht 17 mei 2016

Loos – Halina Reijn 

9200000052047571In Loos onderzoekt Halina hoe haar leven zo heeft kunnen uitpakken, en waar ze nu staat. Geldt liefdeloos + kinderloos = hopeloos? Of kunnen andere vormen van relaties en vriendschappen ons als mens toch compleet maken? In dit boek worden bestaande columns aaneengeregen door nieuwe verbindende verhalen en inzichten. Zo ontstaat een hartverscheurend eerlijk, maar ook ironisch en geestig autobiografisch portret van een vrouw in het hart van een bijzonder leven.

Uitgeverij Nijgh en van Ditmar verwacht 18 mei 2016

 

26425_5727259e57606_26425Pluk een Roos – M.J.Arlidge

Een jonge vrouw wordt wakker in een koude, donkere kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen, of door wie ze is ontvoerd. En dat is pas het begin van haar nachtmerrie. In de buurt wordt het lichaam van een andere jonge vrouw gevonden. Ze is nooit opgegeven als vermist, en haar familie heeft zelfs gewoon sms’jes van haar ontvangen. Iemand heeft zich de afgelopen tijd voor haar uitgegeven. Inspecteur Helen Grace weet dat ze de dader zo snel mogelijk moet vinden. Die is niet alleen gestoord, maar ook slim en vindingrijk. Maar zodra Helen probeert uit te vinden wat de motivatie van de moordenaar is, start een bijna onmogelijke race tegen de klok.

Uitgeverij De Boekerij verwacht 26 mei 2016

marek-richard-house-boek-cover-9789044532869Marek -Richard House

In de kelder van een oud Italiaans palazzo wordt een gruwelijk verminkt lichaam ontdekt. Het slachtoffer is waarschijnlijk een vermiste Amerikaanse student. De hoofdverdachten zijn twee broers, die nergens te bekennen zijn. Ze lijken de perfecte misdaad te hebben gepleegd, die verontrustend veel overeenkomsten vertoont met een oude misdaadroman. Wie zijn deze moordenaars? En hebben ze zich echt laten inspireren door een boek? In de broeierige straten van Napels ontvouwt zich een mysterie dat veel groter is dan de moord…

Uitgeverij De Geus verwacht 31 mei 2016