Geplaatst in Gastrecensie Wendy Koedoot, Recensies

Wendy las Eindfeest van Jet van Vuuren lees je mee wat ze ervan vond?

  • Nederlands
  • 304 pagina’s
  • Karakter Uitgevers B.V.

De klok tikt door en de tijd dringt. Niemand kan leven met een moord op zijn geweten, behalve als je bent opgegeven…

Dit boek gaat over Constance, een rijke vrouw uit het Gooi zonder man en kinderen. Ze is terminaal en wil een eindfeest geven met haar zogenaamde vriendinnen. Ze lieten haar allemaal in de steek toen ze hoorde dat Constance kanker had… en nu wil Constance dus wraak. Ze nodigt deze dames uit voor het feest , een feest met een wrang randje… Het zal namelijk voor hun allemaal het laatste feestje zijn .

Constance legt haar waanzinnige plan voor aan haar psychiater en ze vraagt hem haar te helpen bij het uitvoeren van dit plan. Hij moet haar behoeden voor de moorden die ze wil gaan plegen…een vreemd verzoek. Victor Daams ,de psychiater, weet niet wat hij er van moet denken. Dit heeft hij nog nooit meegemaakt. Constance is wel erg claimerig…Zou hij kunnen helpen?

Mening:

Het boek begint spannend, je wilt weten wat er gebeurd is. Helaas is dit maar van korte duur. In de volgende hoofdstukken komen alle personages uit dit boek aan bod, je krijgt een deel van de karaktereigenschappen va deze personen mee maar je hebt echt geen idee wat dit met elkaar te maken heeft. De eerste 50 bladzijdes zijn erg verwarrend. De persoon waar ik me het meeste mee kan identificeren is Victor Daams. Hij moet heel veel doen voor deze vrouw. Constance zelf vind ik een zielig persoon, ik kan er niks mee. Met de andere dames voel ik ook geen band. Ze zijn allemaal met hun eigen sores bezig.

Het duurt tot bijna aan het eind van het boek voor er weer iets gebeurd maar dat was te verwachten. De rest is allemaal niet spannend. Het lijkt meer op een soap dan op een thriller. Het allerlaatste stukje van het boek is nog het beste maar helaas niet bevredigend voor mij. Jammer, er had meer in kunnen zitten qua spanning.

Ik geef het 2.5 sterren

Groetjes Wendy Koedoot

11898667_932265376840584_6911124676431957746_n

Auteur:

Lees je mee op ons blog welke boeken wij je aanraden?? Geniet van het leven, pluk de momenten.. dat is ons motto voor het leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s