Wat leest Moon de komende tijd, naast alle feestjes ..

Wat leest Moon de komende weken

Er komt een drukke tijd aan, menig evenement in Julianadorp is in aantocht. Want naast lezen heb ik nog een hobby, evenementen organiseren samen met de verenging waar ik secretaris van ben. En laat duidelijk zijn dat zijn alleen maar leuke feestjes met leuke mensen in een prachtig dorp. Zo dat was de promo van Julianadorp even voor deze maand.

logo cul 2013!!.jpg

We gaan vandaag het pleinfeest opleuken met een Amerikaans thema dus Moon der stippenrok hangt klaar en de zon zit mee. Het wordt weer leuk zin an, eerst ff dit stukje aftikken dan huppekee onder het gewassen water en op naar de gezelligheid. Vergeet ik nog even te zeggen dat moeders al een heel spannend evenement heeft afgesloten vandaag. Zoon lief van 17 jaar is vertrokken met 8 vrienden naar de Appelhof de wel bekende Camping op het prachtige Terschelling. Iets met loslaten en ze redden het wel, download (47)maar moeders ken haar zelf van vroeger en maakt zich een klein beetje zorgen. Maar zoals ik al zei Huppekee we gaan er voor en hij al ze moessie echt niet missen deze week

Der komen nog veel meer evenementen aan de komende twee weekenden maar daarover later meer, eerst maar eens even de download (60)belangrijke dingen. Wat gaan we lezen de komende tijd. Nu de uitgeverijen vertrouwen hebben in ons kunnen komt er elke dag een pakketje van mijn inmiddels vriend de postbode. Waarschijnlijk moet ik hem straks een kerstpakket geven want ik zie die beste man vaker dan mijn eigen vriend..

 

Der ligt nog al wat op stapel, een aantal dikke waar ik waarschijnlijk zo door heen spit, als ik de andere meningen mag geloven. Een aantal onbekende waar ik geen idee van heb wat ik kan verwachten

Nu ben ik nog aan het lezen in Maakbaar van Mariette Zweers echt een heel fijn leesboek, van een debuterende thrillerschrijfster welke zich wel mag meten met de bekende Nederlandse thrillerschrijfsters. Dan ligt er nog op stapel Het Smelt van Lize Spit een page turner als ik iedereen mag geloven, en natuurlijk laat ik weten wat mijn bevindingen zijn. Al enorm lang ligt hier ongelezen en vooral mij aan te lonken op de stapel, Fitzek met Het Joshuaprofiel dit belooft ook weer genoeg leesplezier.photovisi-download (48)

Van uitgeverij Aspekt kregen wij een aantal boeken toe gestuurd, een aantal voor Caro en een aantal voor mij. Waaronder Mendacium van Guido Strobbe, deze stond mij enorm aan toen ik de catalogus van Aspekt bekeek. Voor Bol. Com ligt Zusjes van Chevy Stevens klaar waar ik heel verschillende meningen over hoor, wellicht hebben we de bij de schrijfster te hoge verwachtingen? Ik ga proberen me onbevooroordeeld in te stellen.

Zoals jullie door hebben, heb ik nogal wat op stapel ik verwacht een hoop vrije lees uren. (Lees Help hoe kom ik er doorheen). Want ook liggen Seance van Kevin Valgaeren al even op stapel en is van de week Het geheim van Montemartre van Donatella Rizzati op de deurmat gevallen welke we mogen lezen van Xander Uitgeverijen. Voorde broodnodige ontspanning pak ik “De Opsekopse wereld “van Mirjam Hildebrand er ook even tussendoor.photovisi-download (49)

Nou mooi lijstje toch? Ik geef me geen deadline maar deze maand moet dit zeker lukken. Aangezien we na de kermis het lijf flink rust moeten geven en ik veel kan lezen. Want ook die komt er aan volgende weekend. Zondag de 21e komen we al even in de sferen en gaan we Touwtrekken, waarna op vrijdag de 26e het feest gedruis om 18.30 los gaat met de opening van de kermis en dan vier dagen volhoudt. Op zondag mijn favoriet het Spuitvoetbal en het katknuppelen, waar menigeen me de dag er op vraagt je zou toch niet zo veel kletsen door de microfoon? Aangezien bijna niemand op het veld me verstaat maar de rest van het dorp des te beter. (arme mensen)photovisi-download (47)

Kortom, mochten jullie me missen of ik ben aan het lezen, of. aan het feesten de komende twee weken. Maar daarna ben ik er weer. En zal ik jullie weer verblijden met mijn aandacht en mening over boeken en boekennieuwtjes. Want natuurlijk gaan Caro en ik samen de Manuscripta bezoeken en wie weet ontmoeten we elkaar daar ook wel?

Fijne twee weken, ik houd jullie op de hoogte van al mijn gelezen werk ennnn van de feestnieuwtjes.

Lieve Lees groet Moon

 

%d bloggers liken dit: