Book and Tag….; “Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?” Karin Meinen- Benjamins

  • Naam: Raquel Karin Meinen-Benjamins1891036_487731338019302_1873956201_n
  • Leeftijd: 42 jaar
  • Geboortedatum: 19 april 1974
  • Broertjes / zusjes: Harrie en Kirsten, ik ben nog steeds de oudste en de wijste. *grinnik*
  • Kleur ogen: Donkerbruin
  • Kleur haar: Donker bruin met glitters die uit mijn hoofd groeien. Die verft mijn kapster nu elke 8 weken weg, langer wachten wordt voor gek lopen. Het moment is nog niet daar dat ik denk, ik ga voor naturel.
  • Lengte: 1.71 m. (zo blij dat de breedte niet ook gevraagd wordtdownload-9

***************************************************************

Het liefste eet ik: klopt best wel aardig, ik eet bijzonder graag.

Mijn lievelingskleur: Roze

Mijn lievelingsdier: Onze Buster maar die is niet meer. Onze Ridgeback Ansar en natuurlijk onze paarden Charlie en Valerie.

photovisi-download-76

Mijn favoriete popgroep /zanger / band: Sjemig heb je even? Van metal tot pop en ik vind zoveel goed! Jazz dan weer niet. Ik snap gewoon geen Jazz?  En wat hebben we vroegah wat hardrockconcerten afgelopen met onze vriendengroep, gouden tijden! Heb mijn verzameling plectrums nog steeds. Héél af en toe gaan we nog 😉

Mijn lievelingsliedje:  Op dit moment The Sound Of Silence, maar dan uitgevoerd door Disturbed!

video Disturbed

download-10

Mijn lievelingsfilm: The Shawshank Redemption. En Kill Bill. En The Revenant. En, en ……

photovisi-download (77).jpg

Mijn leukste vak: Vakantieeee. Maar vroeger was dat verpleegkunde en anatomie.

Mijn favoriete tv-programma is:  Expeditie Robinson! Ik kijk verder weinig tv eigenlijk, films des te meer.

Mijn lievelingsboek: Onmogelijk te beantwoorden zeg! Maar een aantal favorieten zijn De Japanse minnaar, Het familieportret, Dood de vader, en meest recent Weg zonder genade en Het bloed kruipt, mennn die is goed.photovisi-download-78

Naar een onbewoond eiland neem ik mee:  Ik wil best naar een onbewoond eiland maar dan moeten mijn gezin inclusief alle beesten, familie en vrienden mee. Of gaat daarmee het concept verloren?

Waar ik het meest van hou:  Mijn gezin. Karel en ik zijn bijna 28 jaar samen nu (kolere) en onze kinderen zijn ons alles. Daarnaast ben ik écht een familiekneuter en zijn onze vrienden ook gewoonweg niet weg te denken.download-18

Mijn hobby’s zijn: Paardrijden, wandelen met Ansar en last but not least…lezen! Ik hou er zo van om recensies te schrijven, daar ligt mijn hart. Tegelijk met jullie begonnen Corina en ik met Samenlezenisleuker. *highfiveouoj7yrt_400x400

Ik blog ook wel en ben ‘de rode pen’ van het blog. Gaat best tijd inzitten maar ik kan daar zo mijn ei in kwijt!

De sport die ik doe is: Paardrijden. Mijn uitlaatklep, mijn alles en ik word daar echt zo gelukkig van.

Ik hou niet van: Liegen en onrechtvaardigheid. Sterker nog: ik heb daar echt een godsgruwelijke hekel aan. Qua mensenkennis ligt er voor mij nog steeds huiswerk haha maar ik blijf gewoon openstaan voor nieuwe dingen! 535914_419170994832508_1654016422_n.jpg

download-19Ze noemen me in mijn eigen kring ook nog steeds wel liefkozend naïef schaap. Best knap zo op je 42e.

Later word ik: Ik kijk nooit ver vooruit. Ik ben erg gelukkig en een rijk mens door de juiste mensen om mij heen. Ook ben ik blij met wie ik nu ben en waar ik sta. Ik besef wie en wat ik allemaal heb en ben er ook strontzuinig en apetrots op.images-10

Mijn grootste droom: Een eigen dressuurstal *hardelachhardop*

Mijn wens voor iedereen: Gezondheid en geluk!!

 

Lieve Groet Karin Meinen- Benjamins

%d bloggers liken dit: