Winactie … Dromer – Saskia Maaskant Ben jij een Dromer, Doener, Denker of Beslisser?

Caroline las Dromer van Saskia Maaskant, en was erg enthousiast.

Recensie Caroline over Dromer van Saskia Maaskant

Wanneer jij na het lezen van de recensie ook erg enthousiast bent, hebben we een leuke verrassing voor jullie. We mogen namelijk één exemplaar van Dromer verloten onder onze leden.

Wat moet je doen voor deze winactie: 

download-3

*Laat in een reactie onder dit bericht weten of jij een Dromer, een Doener, een Denker of een Beslisser bent… en waarom.

*Deel en like dit bericht zoveel mogelijk

en wie weet mag jij dan eerdaags genieten van dit heerlijke boek

Een meeslepend verhaal voor liefhebbers van de Divergent-trilogie.”

Succes Saskia, Caro en Moon 

9 Comments on “Winactie … Dromer – Saskia Maaskant Ben jij een Dromer, Doener, Denker of Beslisser?

 1. Superleuke actie! Mij kan je omschrijven als een Denker..ik denk over vanalles..meerdere keren..daarna komt de actie. Zou heel graag dit mooie boek Dromer gaan lezen..ik heb er al zin in!

  Like

 2. Ik ben een dromer, kan me helemaal verliezen in een boek en hoor of zie dan niets meer om me heen !

  Like

 3. Ik ben voor 200% een denker. Ik denk heel veel na over van alles en nog wat. Zelfs met mediteren gebeurt het me vaak dat mij gedachten me niet los willen laten, zo ook met lezen. Het gebeurt me vaak genoeg dat ik een boek pak en ik niet verder kom dan de eerste paar bladzijdes omdat mijn gedachten me niet met rust laten. Inmiddels heb ik geleerd dat te accepteren, het boek even weg te leggen en te doen/denken wat mijn gedachten me opdragen. Gelukkig heb ik ook genoeg momenten waarin ik me helemaal kan verliezen in een boek.

  Like

 4. Ik droom graag weg, ben ook en denker en als alles goed overdacht is en beslist is een doener. Ik loot graag mee.

  Like

 5. Wat een leuke actie! Ik ben een echte dromer, en het doen, denken en beslissen ontbreekt nog wel eens. Maar het is best wel gezellig in mijn eigen wereldje. 😉
  groetjes,
  Lian lieke

  Like

 6. Ik ben een beslisser! Met een man die altijd twijfelt moet de ander doordrukken. Zeker als er al te lang over gedacht is, hak ik de knopen door. Ook beslis ik wat we gaan eten, waar we naar toe gaan op vakantie en naar welk restaurant we gaan
  Soms wel vermoeiend maar wel lekker duidelijk.

  Like

 7. Ik ben een denker die soms meegesleept wordt door dromen, maar ik kan ook de knoop doorhakken als dat moet. Door al die partjes, dromer, denker, doener, beslisser ben ik een compleet mens waarin soms het een soms het ander overheerst!

  Like

 8. Ik ben eigenlijk een combinatie een dromer, want ik kan heel lang dromen over dingen hoe ik ze graag zou willen.
  Maar daarna ga ik denken hoe ik die dromen kan realiseren.

  Like

 9. Ik ben een doener, elk jaar weer lever ik het bewijs dat met signeerboekje. Ik droom erover, denk er nadien over, beslis hoe te maken en uiteindelijk doe ik het ook, zodat menig auteur op de boekenbeurs vraagt om eens in ’t boekje te zien. Zeker altijd tof omdat ik met foto’s werk van het jaar ervoor op de beurs.

  Like

%d bloggers liken dit: