We hebben een Winnaar.. Van de Dromer actie

Wie o wie wint het boek van Saskia Maaskant -Dromer???

photovisi-download-71

We hebben veel mooie reacties mogen ontvangen, maar helaas er kan er maar 1 de Winnaar zijn en dat is in dit geval……;

Astrid de Geus 

Ik ben voor 200% een denker. Ik denk heel veel na over van alles en nog wat. Zelfs met mediteren gebeurt het me vaak dat mij gedachten me niet los willen laten, zo ook met lezen. Het gebeurt me vaak genoeg dat ik een boek pak en ik niet verder kom dan de eerste paar bladzijdes omdat mijn gedachten me niet met rust laten. Inmiddels heb ik geleerd dat te accepteren, het boek even weg te leggen en te doen/denken wat mijn gedachten me opdragen. Gelukkig heb ik ook genoeg momenten waarin ik me helemaal kan verliezen in een boek.

We zouden het leuk vinden als de winnaar na het lezen een korte mening op onze Facebook pagina deelt Hoe zij het boek heeft ervaren? Leuk voor ons en Leuk voor de schrijfster.

Gefeliciteerd en geniet van Dromer ..

Liefs Saskia, Caro en Moon 

%d bloggers liken dit: