Winactie….. Angst regeert de Vulpen – Jolanda Zuydgeest

Nadat we de boeken van Boek10 hebben gelezen, mogen we onze gelezen exemplaren verloten onder de deelnemers van onze winactie en leden van ons blog. We zijn heel zuinig geweest op onze boeken en een gokje is zeker de moeite waard…….

photovisi-download-83

Ben je na ons interview met de auteur en de recensie van Caro ook heel nieuwsgierig naar het boek van Jolanda Zuydgeest “Angst regeert de Vulpen”, dan zou ik zeker een gokje wagen.

Lees hier de recensie van Caro en het interview wat we met de schrijfster hadden.

Recensie caro over Angst regeert de vulpen

Interview met Jolanda

 

Het vijfde boek wat we gaan verloten :

4

 

 

*** Wat moet je doen om dit exemplaar te winnen…..

 • Geef hieronder in een reactie bericht aan waarom jij dit boek graag wilt winnen ..

 • Like en Deel het Facebook bericht 

Veel succes weer, lieve groet  Jolanda, Caro en Moon

5 Comments on “Winactie….. Angst regeert de Vulpen – Jolanda Zuydgeest

 1. Aangezien ik een echte thriller lezer ben, moet ik juist misschien eens meedoen met een winactie van een roman 😇.

  Like

 2. “Een roman met een thrillerachtig aspect”, hmm, dat wekt mijn interesse, en het lijkt mij een leuk en spannend verhaal. Gezien boek10 mij zeer goed bevallen is, zou ik ook deze graag gaan lezen. Dus ja, ik doe graag mee!

  Like

 3. graag mee, ik zou wel willen weten waardoor de angst komt die de vulpen regeert.

  Like

 4. Moet eerlijk bekennen dat ik deze auteur niet kende , dus dat is al de uitdaging , nieuwe auteurs wil ik altijd een kans geven . Daarnaast zou het trillerachtig zijn , een klein beetje van deze spanning toegevoegd , kan voor mij al een groots boek zijn . Dus ja, ik loot graag mee !!!!

  Like

%d bloggers liken dit: