Boekenuitjes

Mustreads or Not! op pad..De Boekenbeurs in Antwerpen

Wanneer het nog aardedonker is en de thermometer een paar graden boven vriespunt aan geeft, ga ik op pad. Een wereld reis lijkt het .. Op naar Antwerpen, de Boekenbeurs 2016 roept mij al van verre. Op Barendrecht station staat mijn lieve Blog vriendin Caroline op mij te wachten en samen reizen wij af naar onze Zuiderburen.

aaaphotovisi-download

We waren er lekker bij tijds en na een kort rondje gelopen te hebben, gaf ook Sterre Carron aan gearriveerd te zijn. Gezellig, eindelijk kennismaken met één van mijn favoriete Vlaamse auteurs. Sterre was Kei blij mij eindelijk te ontmoeten, nou hier nog ééntje die Kei blij was. Wat een heerlijk, enthousiast lief mens is dat zeg. Op de stand van Witsand leerde ik ook de uitgever kennen Dirk Demuynck, wat een fijne, trotse uitgever en dat mag hij zeker zijn, een prachtige stand gaf ons inzicht in zijn boekenstal.

aaphotovisi-download

Na een heerlijke lunch met Sterre, en zoals altijd in België, gaat Moon aan de stoofvlees. Zo lekker he, mocht je het nog nooit gegeten hebben met patat .. mmmmm echt eens doen.download-4 Zijn we de boel maar eens gaan verkennen, mijn mond viel open   ( hij hing toch al een beetje ) wat een walhalla aan boeken en aan leesvoer.. voor alle genres voor alle leeftijden is daar iets te vinden. Voor mij als Boekenbeurs maagd ging er een wereld open. Puur genietend liepen we daar rond, maar wat is het moeilijk om je in te houden bij al dat moois. Je wilt alles wel lezen.

Maar eerst naar onze andere Vlaamse favoriet die ook aan het signeren was Toni Coppers, die heeft zulke mooie boeken echt daar moet je er echt één van proberen. Enthousiast werden wij ontvangen. En hoe fier kun je zijn als meneer Coppers weet wie of je bent. Mevrouw Kager.. Bloos, bloos.

photovisi-download

U snapt het al een Coppers ging gesigneerd mee naar het mooie Nederland waar wij natuurlijk onze mening zullen delen met jullie. Want laten we toch eerlijk zijn, hoe jammer is het dat er zo weinig Vlaamse boeken hier gewoon in de winkel te koop zijn. Ik, persoonlijk  vind dat echt jammer.. Hopelijk kunnen wij van Mustreads or Not hier een beetje verandering in aanbrengen. Door veel Vlaamse schrijvers bij ons te promoten…..

fb_img_1478706388618

Na een hele dag gelopen en gekletst te hebben kwamen we op de Witsand stand ook Cees van Rhienen tegen, welke gelijk een prachtige Leesclub Van Gotcha! Regelde met Dirk.. Houdt  Thrillzone in de gaten want dit is een aanrader.. Voor ons was de dag wel voldaan, we zijn moe maar zeer tevreden naar onze slaapplek gegaan een pracht Hotel vlak bij de BB. Na een heerlijke maaltijd, kropen wij ons bed in, met hoe kan het ook anders een boek?!photovisi-do88wnload

Dag 2 begon lekker relaxed, een uitgebreid ontbijtje in de lobby genuttigd even wat blogwerkzaamheden en huppekee op naar de BB! Donderdag was het een stuk drukker, maar we konden heerlijk nog even overal snuffelen. Wat kwamen we mooie dingen tegen, waarvoor we jullie willen warm maken. Er zijn zoveel mooie boeken daar te vinden. Echt een aanrader voor elke Boeken fan, een bezoekje aan die prachtige Boekenbeurs in Antwerpen.

De terugreis was nat en triest maar we kwebbelden er rustig op los, plannen makend voor het blog. Nadat Caroline me om 18.00 uur afzette op Rotterdam centraal kon ik om 20.30 uur de vertrouwde Julianadorpse grond weer onder de voeten voelen. Wat waren het heerlijke dagen, ik heb genoten en wil vooral Sterre Carron, en Witsand uitgevers ,Dirk Demuynck enorm bedanken voor het prachtige leesvoer wat we mogen lezen.

asphotovisi-download

Binnen kort meer Vlaamse boeken op ons blog.. er komt een mooie winactie aan en we zitten weer vol nieuwe ideeën en energie.

Lieve Vlaamse groet Moon

Een gedachte over “Mustreads or Not! op pad..De Boekenbeurs in Antwerpen

Reacties zijn gesloten.