Winactie… Drijfzand – Bibi Boom

Nadat we de boeken van Boek10 hebben gelezen, mogen we onze gelezen exemplaren verloten onder de deelnemers van onze winactie en leden van ons blog. We zijn heel zuinig geweest op onze boeken en een gokje is zeker de moeite waard…….

 

photovisi-download-28

Ben je na ons interview met de auteur en de recensie van Anita ook heel nieuwsgierig naar het boek van Bibi Boom – Drijfzand , dan zou ik zeker een gokje wagen.

 

Het zevende boek wat we gaan verloten :

9

 

 

*** Wat moet je doen om dit exemplaar te winnen…..

 • Geef hieronder in een reactie bericht aan waarom jij dit boek graag wilt winnen ..

 • Like en Deel het Facebook bericht 

Veel succes weer, lieve groet  Bibi , Caro en Moon

22 Comments on “Winactie… Drijfzand – Bibi Boom

 1. Ik heb nog nooit zoveel gelezen als momenteel en dat komt echt door de positieve verhalen die je op de fb pagina en van jullie leest. Ik verslind ze gewoon…. ik vind ook superleuk hoe actief schrijvers zijn op fb, ze zelf recensies schrijven en mee reageren op onderwerpen waaronder ook Bibi. Het maakt je dan natuurlijk ook nieuwsgierig naar haar boek en nu dus een winactie! Ik doe heeeeeeeel graag mee. Zal m’n man ook blij van worden denk ik 😂 … (overigens vertelde hij gisteren dat we in ons nieuwe huis iets van een boekenkast moeten gaan maken want nu ligt werkelijk overal wat 😂). Ik heb er echt nog een mooi plekje voor hoor 😇

  Like

 2. Ik ken de auteur ( nog) niet maar zou haar graag willen leren kennen. Ben erg benieuwd naar dit boek dus doe super graag mee! 🙂

  Like

 3. Onlangs bevriend geraakt met bibi niet wetende dat ze schrijfster is …. Ik heb nog geen boek van bibi daarom doe ik graag mee met deze aktie ! Wat is er nou leuker dan iets te lezen van iemand waaarmee je bevriend bent ?? Ik like en deel daarom heel graag , groetjes sandra

  Like

 4. Ik ben gek op lezen en zeker nu de avonden weer lang en donker zijn. Lekker met een boek en een kop thee op de bank genieten. Dus daarom wil ik winnen om een paar heerlijke ontspannende avonden te hebben.

  Like

 5. Ik vind het fijn om nieuwe auteurs te leren kennen. Het boek lijkt me erg goed. Ik doe graag mee!

  Like

 6. Ik ken deze schrijfster niet maar zou haar (boek) graag willen leren kennen.

  Like

 7. Ik ken de schrijfster niet maar zou haar graag willen leren kennen.

  Like

 8. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit debuut. Ik lees ook graag YA.

  Like

 9. Van alle Boek 10 boeken spreekt deze mij het meeste aan. Ik zou hem graag willen lezen om te kijken of mijn verwachtingen ook kloppen.

  Like

 10. Heel benieuwd naar dit boek, doe graag mee!

  Like

 11. ook hier doe ik graag mee ,want alleen de titel spreek me al aan

  Like

 12. Ik loot hier heel graag voor mee. Likt me een prachtig

  Like

 13. Ben gewoon altijd heel benieuwd naar het werk van andere Nederlandstalige schrijvers..Ik doe graag mee om dit boek te winnen.

  Like

 14. Ik laat me graag meevoeren in de emotionele achtbaan van deze jongvolwassene.

  Like

 15. Ken Bibi al jaren, weet dat ze enorm veel fantasie heeft en als mede-larper geniet ik enorm van alle dingen die ze bedenkt. Als schrijfster heb ik haar zien ontwikkelen. Heb haar gecrowdfund toen ze voor het eerst een boek wilde uitgeven – helaas ging organisatie failliet.
  Kortom, erg benieuwd!
  Voorlopig zit ik te krap om een boek te kopen – inschrijven voor larp-evenementen gaat natuurlijk voor. Beloof plechtig dat als ik dit boek win, ik het doorgeef aan iemand anders. Ken genoeg mensen die het ook willen lezen!

  Like

 16. Dit mooiebork staat ook al op mijn wensenlijst..likt me erg mooi..dus ik doe graag mee. Zodat ik er snel in kan beginnen..topleuk!

  Like

 17. Als grote boekenwurm ben ik altijd erg nieuwsgierig naar nieuwe auteurs. Ik vind het erg leuk om nieuwe pareltjes te ontdekken, en deze ziet er alvast erg veelbelovend uit!! Ik popel dan ook om dit boek te lezen en doe doe dus graag mee aan de winactie!

  Like

%d bloggers liken dit: