Elsa las Hex – Thomas Olde Heuvelt en deelt haar mening met ons

Hex – Thomas Olde Heuvelt 

  • Nederlandstalig
  • 352 pagina’s
  • 9789024573349

augustus 2016download-13De Achterflap

HEX is een razend spannende thriller die een internationale bestseller werd. Het pittoreske dorpje Beek is in de greep van de zeventiende-eeuwse Wylerheks, die met haar dichtgenaaide mond en ogen de bewoners de stuipen op het lijf jaagt. Haar aanwezigheid is een lang bewaard geheim, maar wanneer een groep jongeren viral besluit te gaan, laat de heks de gemeenschap afglijden naar middeleeuwse praktijken…

Mening Elsa

Hex is een ongelooflijk heerlijk angstaanjagend boek. Ik heb enorm genoten van dit verhaal wat zich afspeelt in het Nederlandse dorpje Beek. Ondanks dat het een occult verhaal is, is het verdomd realistisch. Juist doordat het in een dorp hier in Nederland afspeelt en gewoon in de tegenwoordige tijd. Je kan je daardoor heel goed in leven in hoe het zou zijn als er een heks rondwaard in jou eigen woonplaats…

Tijdens het verhaal ga je mee in de gedachten gang van verschillende personages. Je beleeft het verhaal dus van diverse kanten. Bij meerdere passages voel je letterlijk de rillingen over je rug lopen, heerlijk als je een liefhebber bent van griezelverhalen! Het verhaal pakt je gelijk als je begint met lezen en je kan niet meer stoppen totdat je het boek uit hebt. En zelfs dan blijft het je nog lange tijd achtervolgen. Het toont ook zo goed hoe mensen zich laten lijden door angst en wat daarvan de afschuwelijke gevolgen kunnen zijn.

Hex is wat mij betreft een absolute aanrader!!!

Lieve Groet Elsa Bakker

12105937_10208155128422477_2456628242333608992_n

 

%d bloggers liken dit: