Stuk Tv / Behind The Scenes

StukTV / Behind the scenes

“ Alle info achter de schermen… Voor Diehard fans van StukTv zeker een musthave”

photovisi-download-26

Achterflap

Giel, Thomas en Stefan van StukTV gaan op hun YouTube-kanaal compleet STUK voor JOU! Elke week voert het drietal de meest belachelijke opdrachten uit. Jij bepaalt door te stemmen welke onzinnigheden deze gasten iedere week moeten uithalen.


Dit ultieme fanboek geeft een exclusief kijkje achter de schermen van STUK-TV. Met deleted scenes, fotostrips, testjes, interviews, heel veel beeldmateriaal en natuurlijk alles over de meest bizarre opdrachten.

Mening

Heerlijk, hier in huis ben ik de enige die houd van boeken. De enige die leest. Tot StukTV op de deurmat viel. Plots raakte er hier een aantal kids enorm enthousiast en was het boek de volgende morgen al even zoek en zag ik zoon lief van 17 als om 07.30 uur het boek lezen. Ik was flabbergasted.. om in hun taal te blijven he. Eerlijk toegeven, zelfs moeders vind het een super mooi vorm gegeven boek. En als je fan bent van de drie gasten van TV dan snap ik echt dat je dit boek moet hebben. Je hebt echt een pracht verzamel werk in handen met dit Behind the scences exemplaar.

Ik ga eerst even kennismaken met Stuk Tv.. even kijken met wie we nu te maken hebben en een paar videootjes bekijken van de mannen.

 

 

photovisi-download-25

Giel, Thomas en Stefan krijgen van Kijkers opdrachten welke ze uitvoeren, en die opdrachten moet ik eerlijk bekennen zijn ietwat hilarisch maar sommige echt te erg voor woorden. Kinderen zijn er helemaal gek van, merk ik in de reacties om me heen wanneer ik vraag of de kinderen Stuk Tv kijken en dan vooral de leeftijd 11-15 jaar.

images-21

Het boek steekt echt super goed in elkaar, maakt kennis met iedereen die achter de schermen werkt bij Stuk TV, er zijn interviews met de ouders van de drie jongens, want weet dat ze die af en toe ook flink te grazen nemen. Maar ook top vijf  van  spannendste opdrachten, opdrachten waar ze spijt van hebben zo ook de hotel kamer welke ik bekeken heb en ik echt Not Done vond. Het boek is gewoon heel eerlijk en een open kijkje achter de schermen voor Fans Zeker een Must have…

Ga lekker Stuk Lieve groet Moon

images-20

Bekijk op bol.com

%d bloggers liken dit: