Win Actie ..; Maak kans op Matsya – Sterre Carron met de Nieuwe Omslag…

Deze Winactie is inmiddels Geslotenimages-93

Als één van de eerste mogen wij, van Mustreads or Not, de nieuwe cover van Matsya verloten. Zijn wij trots ja natuurlijk zijn wij trots.

Als eerste vroegen wij natuurlijk aan Sterre of ze blij was met de nieuwe omslag. Laten we het antwoord maar in het midden houden . De uitgever Dirk is heel tevreden. Toen wij Sterre spraken afgelopen oktober in Antwerpen, hebben we uitgebreid over haar nieuwe boek gesproken maar ook over de nieuwe omslag van Matsya.  En nu maken jullie hier gewoon kans op.

Hoe gaaf is dat!! Stiekem zijn Caro en ik een klein beetje jaloers want wij vinden hem wel mooi ..

Wat moet je doen als je dit prachtige boek met nieuwe omslag in je bezit wilt krijgen?

 • Vertel in een reactie onder dit bericht: welke omslag van Sterre haar boeken jij het mooiste vindt en waarom?

   

photovisi-download-33

Heel veel succes Liefs Sterre, Caro en Moon 

 

 

32 Comments on “Win Actie ..; Maak kans op Matsya – Sterre Carron met de Nieuwe Omslag…

 1. De cover van ‘Gotcha’ vind ik het meest aangrijpend en veelzeggend!

  Liked by 1 persoon

 2. Indigo , but never judge a book by its cover 😉 . Ik heb al je boeken met veel plezier gelezen. Trouwens digitaal lezen maakt covers minder belangrijk , je ziet de cover veel minder vaak dan bij een papieren boek.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik hou van de cover Indigo, dat blauwe oog dat je zo intens aankijkt. Dat doet me echt verlangen om het boek te lezen en de oorsprong te vinden van indigo

  Liked by 1 persoon

 4. De cover van Gotcha vind ik het beste . Het straalt angst uit en is erg aangrijpend daardoor

  Liked by 1 persoon

 5. Ik vind eigenlijk de nieuwe cover van Matsya het mooist.. heel mysterieus.

  Liked by 1 persoon

 6. Trifla gewoon heel artistieke foto op een maagdelijke achtergrond . Mooie cover en van dit boek heb ik de bladwijzer nog gekregen van Fatti .

  Liked by 1 persoon

 7. Gotcha heeft mij bekend gemaakt met Sterre. Dankzij jullie ‘boekenclubje’ heb ik nieuwe schrijfsters ontdekt waaronder Sterre. Ook al heb ik nog zeker niet alle boeken en ben ik nog niet toe aan dit boek, vind ik de cover van MATSYA mij zeker aanspreken…. overigens zou deze in mijn mooie nieuwe huis in mijn mooie nieuwe boekenkast prachtig staan ;)…. succes voor iedereen !

  Liked by 1 persoon

 8. Ik vind de cover van Matsya het mooist omdat je dat een gevoel geeft van een huis dat er eenzaam staat, maar tegelijkertijd een werelds uitzicht heeft. Je wilt weten wat er achter die deur afspeelt.

  Liked by 1 persoon

 9. Christophe vindt de cover van mara heel mooi omdat het hem doet denken aan Jack The Ripper.
  Ook de kleuren vindt hij mooi

  Liked by 1 persoon

 10. INDIGO omdat het oog je aandacht meteen aantrekt.

  Like

 11. Jaaaa, doe graag mee voor de nieuwe omslag, mooi istie!

  Like

 12. Ik vind de cover van gotcha! heel aangrijpend. Deze trekt meteen de aandacht en laat je moeilijk los.

  Like

 13. Voor mij hebben ze allemaal iets speciaals.Gewoonweg omdat het boeken van Sterre zijn , en kiezen is altijd beetje verliezen dus bij deze ALLEMAAL

  Like

 14. De originele omslag van Matsya is voor mij de mooiste cover. Ik hou van het winterse landschap met de rode bloedvlekken. En de tekst ‘De ultieme wraak van een gestoorde en gekwelde geest’ op de cover nodigt uit om het boek te lezen. Nog steeds mijn favoriete boek van deze schrijfster.

  Like

 15. Die van Mara, mijn 1e kennismaking met haar boeken. Die persoon met een bloedend mes in de handen. Zo dreigend!

  Like

 16. Alle covers hebben voor mij wel iets mysterieus . Maar Tirtha trekt mij het eerste aan en wakkert mijn nieuwsgierigheid op om de 2 kinderen te volgen . Om te weten wat er gaat gebeuren in het verhaal.

  Like

 17. Doe graag mee voor dit prachtige boek 📖 wat een mooie nieuwe cover. Die van gotcha vind ik de mooiste de angst druipt ervan af en spant hoge verwachtingen en trekt je dus aan tot lezen ❤️

  Like

 18. Gotcha! vanwege de veelzeggende uitdrukking in de ogen.

  Like

 19. De cover van Gotcha spreekt mij het meest aan. Slechts een deel van het gezicht is afgebeeld, de ogen zijn angstig opengesperd, de donkere achtergrond……Indrukwekkend!

  Like

 20. de vorige cover en de nieuwe cover van Matsya vind ik mooi. een rustige geheel met toch een klein beetje geheimzinnigheid

  Like

 21. Ik vind de omslag van Tirtha de mooiste. Door de rode kleur krijg je meteen al een onheilspellend gevoel en ben je bezorgd om de kinderen, die ook op de omslag staan. Hierdoor wil je meteen weten welk verhaal hierachter zit.

  Like

 22. Gotcha! De angstige blik geeft precies heel het boek weer. Spannend en beangstigend

  Like

 23. Indra. Ik hou van een cover die duidelijkheid brengt. Die het verhaal op de achterflap weergeeft. Bij Indra kan je er niet omheen, daarom!!

  Like

 24. De cover van ‘Gotcha’ grijpt het meest naar de keel, geeft je een dubbel gevoel: langs de ene kant wil je het boek wel lezen, ziet het er interessant uit. Maar langs de andere kant durf je het boek niet op te nemen om te kopen omdat de cover er zo angstaanjagend uitziet.

  Like

%d bloggers liken dit: