Geplaatst in Winacties

Win Actie ..; Maak kans op Matsya – Sterre Carron met de Nieuwe Omslag…

Deze Winactie is inmiddels Geslotenimages-93

Als één van de eerste mogen wij, van Mustreads or Not, de nieuwe cover van Matsya verloten. Zijn wij trots ja natuurlijk zijn wij trots.

Als eerste vroegen wij natuurlijk aan Sterre of ze blij was met de nieuwe omslag. Laten we het antwoord maar in het midden houden . De uitgever Dirk is heel tevreden. Toen wij Sterre spraken afgelopen oktober in Antwerpen, hebben we uitgebreid over haar nieuwe boek gesproken maar ook over de nieuwe omslag van Matsya.  En nu maken jullie hier gewoon kans op.

Hoe gaaf is dat!! Stiekem zijn Caro en ik een klein beetje jaloers want wij vinden hem wel mooi ..

Wat moet je doen als je dit prachtige boek met nieuwe omslag in je bezit wilt krijgen?

 • Vertel in een reactie onder dit bericht: welke omslag van Sterre haar boeken jij het mooiste vindt en waarom?

   

photovisi-download-33

Heel veel succes Liefs Sterre, Caro en Moon 

 

 

Auteur:

Lees je mee op ons blog welke boeken wij je aanraden?? Geniet van het leven, pluk de momenten.. dat is ons motto voor het leven

32 gedachten over “Win Actie ..; Maak kans op Matsya – Sterre Carron met de Nieuwe Omslag…

 1. Indigo , but never judge a book by its cover 😉 . Ik heb al je boeken met veel plezier gelezen. Trouwens digitaal lezen maakt covers minder belangrijk , je ziet de cover veel minder vaak dan bij een papieren boek.

  Liked by 1 persoon

 2. Gotcha heeft mij bekend gemaakt met Sterre. Dankzij jullie ‘boekenclubje’ heb ik nieuwe schrijfsters ontdekt waaronder Sterre. Ook al heb ik nog zeker niet alle boeken en ben ik nog niet toe aan dit boek, vind ik de cover van MATSYA mij zeker aanspreken…. overigens zou deze in mijn mooie nieuwe huis in mijn mooie nieuwe boekenkast prachtig staan ;)…. succes voor iedereen !

  Liked by 1 persoon

 3. De originele omslag van Matsya is voor mij de mooiste cover. Ik hou van het winterse landschap met de rode bloedvlekken. En de tekst ‘De ultieme wraak van een gestoorde en gekwelde geest’ op de cover nodigt uit om het boek te lezen. Nog steeds mijn favoriete boek van deze schrijfster.

  Like

 4. Alle covers hebben voor mij wel iets mysterieus . Maar Tirtha trekt mij het eerste aan en wakkert mijn nieuwsgierigheid op om de 2 kinderen te volgen . Om te weten wat er gaat gebeuren in het verhaal.

  Like

 5. Doe graag mee voor dit prachtige boek 📖 wat een mooie nieuwe cover. Die van gotcha vind ik de mooiste de angst druipt ervan af en spant hoge verwachtingen en trekt je dus aan tot lezen ❤️

  Like

 6. De cover van Gotcha spreekt mij het meest aan. Slechts een deel van het gezicht is afgebeeld, de ogen zijn angstig opengesperd, de donkere achtergrond……Indrukwekkend!

  Like

 7. Ik vind de omslag van Tirtha de mooiste. Door de rode kleur krijg je meteen al een onheilspellend gevoel en ben je bezorgd om de kinderen, die ook op de omslag staan. Hierdoor wil je meteen weten welk verhaal hierachter zit.

  Like

 8. De cover van ‘Gotcha’ grijpt het meest naar de keel, geeft je een dubbel gevoel: langs de ene kant wil je het boek wel lezen, ziet het er interessant uit. Maar langs de andere kant durf je het boek niet op te nemen om te kopen omdat de cover er zo angstaanjagend uitziet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s