Geplaatst in Winacties

Winactie….; Maak kans op Schaduwkinderen van Linda Jansma

Schaduwkinderen deel 1 van de Cirkel van het kwaad.

De eerste serie van Linda Jansma haar hand, en wij hebben al kennisgemaakt van het eerste deel.. Een aanrader. Ja zeker een Mustreads.. zeker weten.

Dit is een een boek wat je gelezen moet hebben, Linda overstijgt haar zelf. Nog nooit eerder vond Moon haar  zo scherp zo actueel zo aangrijpend!!

Wij mogen één exemplaar verloten

download-13

*Wat moet je daarvoor doen :

 • Onder dit bericht  aangeven waarom jij dit boek wilt winnen?
 • Geen moeilijke opgave lijkt ons?
 • Like ons bericht op Facebook & en deel de groep op je tijdlijn wie weet groeit de groep en kunnen we nog meer mensen enthousiasmeren met onze boekentips?

Veel succes de actie loopt tot 

Lieve groet Linda, Caro en Moon 

Met dank aan de Crime Compagnieimages-4

Auteur:

Lees je mee op ons blog welke boeken wij je aanraden?? Geniet van het leven, pluk de momenten.. dat is ons motto voor het leven

36 gedachten over “Winactie….; Maak kans op Schaduwkinderen van Linda Jansma

 1. Ik heb zojuist ‘ een ‘ Linda gekocht…. Mijn eerste… nog niet in begonnen maar als ik jullie zo hoor ben ik bang dat ik aan 1 Linda niet genoeg heb…. dus ik doe graag mee 🙂

  Like

 2. Ik wil graag “Schaduwkinderen” van Linda Jansma winnen omdat jullie zeggen dat het een Mustreads is en ik dat natuurlijk geloof . Ik denk ook dat het de hoogste tijd wordt dat ik een boek van haar ga lezen!!!

  Like

 3. Als dit boek net zo goed is als het andere boek wat ik van Linda Jansma heb gelezen is dit een echte must read die ik graag aan mijn verzameling wil toevoegen!!!

  Like

 4. Ik houd enorm van thrillers maar heb nog nooit een boek van Linda Jansms gelezen daarom zou ik het boek graag winnen om kennis te maken met een nieuwe schrijfster.

  Like

 5. De recensies zijn zo lovend dat ik met de dag nieuwsgieriger word. Mocht ik niet verblijd worden door jullie of de kerstman dan ren ik op een drafje naar de boekenwinkel

  Like

 6. Linda Jansma.. Schaduwkinderen.. goede schrijfster.. boek met goede recensie.. woorden waarom ik dit boek wil winnen schieten te kort, dus probeer ik het zo maar.. Ben benieuwd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s