IJsblauw- Lineke Breukel.. Kun je winnen bij Mustreads or Not !!!

 

IJsblauw- Lineke Breukel 

Lineke is de Verrassing van het einde van 2016, mogen we wel zeggen denk ik. Plots zien we haar overal voorbij komen op Facebook. Iedereen is Mega enthousiast over IJsblauw zo ook wij van Mustreads or Not!

Dikke 5 sterren voor deze heerlijke schrijfstijl, de fijne personages, het complot, niemand is te vertrouwen zelfs als je het boek dicht slaat weet je nog niet wie echt te vertrouwen was of is!!

Kortom Ja, een echt Mustread

En nu mogen wij een gesigneerd exemplaar verloten van Lineke.. Helemaal vanuit Zweden komt dit exemplaar..

photovisi-download-55

Wat moet je hiervoor doen..

*Geef hier onder in een bericht aan *

Waarom, Wil jij dit boek heeeeel graag winnen ?

De actie loopt tot 30 december op oudjaarsdag om 12.00 uur maken we de winnaar bekend

Heel veel succes liefs Lineke, Caro en Moon 

21 Comments on “IJsblauw- Lineke Breukel.. Kun je winnen bij Mustreads or Not !!!

 1. hanneketinorcenti

  Ik maak heel graag kans omdat het mij een geweldig boek lijkt!

  Like

 2. Als een boek door jullie zo wordt aangeprezen, wil ik het natuurlijk ook lezen! Dus heeeeeeeeeeeeeel graag doe ik mee.

  Like

 3. Jullie zijn zo enthousiast over dit boek dat ik wel heeel nieuwsgierig ben geworden!

  Like

 4. Monique Vennink

  Alweer een Nederlandse topper als ik jullie mag geloven…. aangezien ik wel erg nieuwsgierig ben aangelegd offer ik me graag op om dit boek in ontvangst te nemen om zelf te zien hoe gaaf dit boek is 😇. Fijne dagen lieve mensen !!

  Like

 5. Na het lezen van het interview met Moon Kager ben ik wel heel erg benieuwd het thrillerwerk van Lineke. Ik hoop dat ze ooit nog eens een verhaal in Zweden situeert :-).

  Like

 6. Zoveel mooie en enthousiaste recensies gelezen, dat ik het nu ook wil lezen.
  Zo nieuwsgierig en benieuwd naar deze thriller.

  Like

 7. Ik wel hem graag hebben ik hou van thrillers en zeker van nederlandse schrijfers…

  Like

 8. Omdat ik alleen maar hele goede dingen hoor over dit boek, stiekem ben ik dol op blauw en houd van titels met sneeuw en ijs er in.

  Like

 9. Ik ben dol op nieuwe auteurs. Dankzij jullie al heel wat “juweeltjes” ontdekt.

  Like

 10. Ik wil hem graag winnen omdat alle positieve recensies en reacties mij razend nieuwsgierig hebben gemaakt naar dit boek.

  Like

 11. Dit lijkt me een prachtig boek, ben nu bezig met het ebook..maar gesigneerd echt papierversie is natuurlijk kroontje op de taart!

  Like

 12. Graag maak ik een kansje omdat ik enorm benieuwd ben naar deze auteur en haar werk. Ze is al aan haar volgende manuscript bezig!

  Like

 13. Yvonne Oomen Muurmans

  Ik hoor zoveel goeds over dit boek dat ik natuurlijk niet achter kan blijven en IJsblauw is bovenaan op mijn verlanglijstje beland.

  Like

 14. Héél graag. Ben erg benieuwd naar dit boek!

  Like

 15. omdat alles wat vanuit Zweden komt en alles wat vanuit Lineke komt zoveel spanning oplevert dat het heerlijk is om te lezen!

  Like

 16. Ik ben simpelweg heel benieuwd naar het boek waar iedereen het over heeft. Het klinkt in ieder geval als een heel goed boek.

  Like

 17. leuke actie voor een mooi boek, ik doe graag mee.

  Like

 18. Ik wil dit boek heel graag winnen,omdat ik in een leesdip zit en het boek Lineke Breukel klaarblijkelijk zo spannend is, dat ik uit mijn leesdip raak…:-)

  Like

 19. Marijo Bakker

  Waarom ik dit boek wil winnen. Ik zou bijna zeggen, domme vraag. Wie wil dit boek nu niet winnen. Prachtige cover, die duidelijk vraag om de inhoud van dit boek te willen lezen. Zeer aantrekkelijk boek. Nu ga ik heel hard duimen. Deze wil ik zo graag.

  Like

%d bloggers liken dit: