“2016 is bijna ten einde en hoe was Diana haar lees jaar….?”

 

  • Welk boek vond je het op drie na mooiste van 2016 en waarom?

Harlan Coben, blijf dichtbij. Deze lag echt al heel erg lang op mijn nachtkastje en begin dit jaar heb ik hem eindelijk uitgelezen. Ik had wel al aan zien komen wie de dader was, maar de boeken van Coben vind ik echt heel goed.

1

  • Welk boek vond je het op twee na mooiste van 2016 en waarom ?

Zoenoffer van Karin Slaughter. Ik heb het boek gekregen en het was mijn eerste Karin Slaughter. Het was niet het spannendste boek wat ik ooit gelezen heb, maar het heeft een grote indruk achtergelaten.

 2

  • Welke boek vond je het allermooiste van 2016 en waarom?

Hjorth Roselfeldt met Wat verborgen is. De boeken van Hjorth Roselfeldt werden mij aangeraden en ik moet zeggen… Inderdaad een aanrader. Ik heb meteen na het lezen van het eerste boek ook het tweede boek gekocht. En heb het derde nu op mijn verlanglijstje voor de kerst staan.

3

  • Welk boek heb je niet uit gelezen, en waarom niet?

Zonder gezicht van Stefan Ahnhem. Ik begin er steeds weer in, ben ook al halverwege, maar er heerst een vloek op dat boek, denk ik. Elke keer als ik het oppak, dan gebeurd er wat, waardoor ik het niet verder kan lezen. Maar ik heb mezelf voorgenomen om hem voor het einde van het jaar uit te lezen.

4

 

  • Van welk boek werd je het meest geëmotioneerd welke raakte je het meeste?

Eentje waarvan ik de film ook al tig keer heb gezien. Just like heaven van Marc Levy. Het blijft echt een mooi, ontroerend, liefdesverhaal.

5

 

  • Hoeveel boeken heb je denk je gelezen dit jaar? Heb je je streef aantal gehaald of niet?

Dit jaar heb ik echt heel weinig boeken gelezen. Mijn vrije tijd is vooral opgegaan aan het schrijven van mijn tweede thriller. En het opzetten van een eigen uitgeverij en alles wat daarbij komt kijken. Ik denk dat ik al met al maar een boek of vijf, zes heb gelezen. Dus mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar is dan ook meer tijd proberen vrij te maken om te lezen.

 

  • Is inmiddels je Nog Te Lezen Lijst iets geslonken of wat staat er op jou NTL lijstje voor 2017 Boven aan.

Mocht ik Zonder gezicht van Stefan Ahnhem nog niet uit hebben, dan staat die bovenaan de lijst van 2017. Ik hoop dat ik het nieuwe boek van Harlan Coben krijg voor de kerst en mijn Hjorth Roselfeldt boeken kan aanvullen.

7

Verder wil ik de boeken die ik nog heb liggen van Linda Jansma, Loes Den Hollander en Kim Moelands eindelijk eens gaan lezen.

8

Wat ik daarna ga lezen, dat weet ik nog niet. Natuurlijk ga ik ook verder met schrijven aan een derde Bennet & Rowley mysterie. En ik heb nog veel meer plannen voor 2017, dus het wordt een druk lees en schrijf jaar.

10.jpg

Lieve Groet Diana

%d bloggers liken dit: