“2016 is ten einde en hoe was Marga haar lees jaar….?”

 • Welk boek vond je het op drie na mooiste van 2016 ?

 Het vervloekte huis – Lydia van Houten

photovisi-download-52

 • Welk boek vond je het op twee na mooiste van 2016 ?

 Schaduwkinderen – Linda Jansma

photovisi-download-50

 • Welke boek vond je het allermooiste van 2016 ?

 Eindspel van Isa Maron

photovisi-download-49

 

 

 • Welk boek heb je niet uit gelezen, en waarom niet?

 De zonderlinge avonturen van het geniale bommenmeisje – Jonas Jonasson. Heb het een aantal keren geprobeerd, maar ik kon mijn aandacht er niet bij houden. De 100 jarige vond ik wel goed, had me dan ook verheugd op deze, maar nee.

photovisi-download-48

 • Van welk boek werd je het meest geëmotioneerd welke raakte je het meeste?

 De lege stad van Simone van der Vlugt. Ik kende alleen de literaire thrillers van Simone, ben niet zo van de historische romans. Maar dit boek vond ik zo goed geschreven, zat helemaal in het verhaal. Zo erg die kinderen die ouders en andere familie verloren tijdens het bombardement. Zat regelmatig met tranen in mijn ogen.

photovisi-download-47

 

 

 • Hoeveel boeken heb je denk je gelezen dit jaar? Heb je je streef aantal gehaald of niet?

Ik doe mee aan de Hebban Reading Challenge, kan dus precies zien hoeveel boeken ik gelezen heb: 131 maar, ik haal mijn challenge niet.  Had 165 opgegeven ( denk dat ik op ong 140 uitkom) dat was denk ik wel gelukt, maar had er geen rekening mee gehouden dat ik een sinds een aantal maanden een (vrijwilligers) baan heb en en alle drukte met mijn minibiebs en De Boekenkist

15325127_592828034250317_8929602228432698316_o

 

 • Nieuwe boeken/schrijvers waar ik van genoten heb                                                                     ( en dit allemaal dankzij jullie blog )

 • Uitgeteld – Marja West
 • Alle 4 de delen – MJ Arlidge
 • Mea Culpa – Claire Mackintosh
 • Ik reis alleen en De doodsvogel – Samuel Bjork
 • Beschadigd – Ika Gerritsen

photovisi-download-53

 • Is inmiddels je Nog Te Lezen Lijst iets geslonken of wat staat er op jou NTL lijstje voor 2017 Boven aan

Ben heel blij dat ik jullie site/blog heb leren kennen ( en nog een paar), komen zoveel leuke boekentips voorbij, en het voornaamste; allemaal boekenliefhebbers!

Boeken die nu nog klaar liggen, eigenlijk te veel om op te noemen, de stapel wordt steeds hoger. Maar een paar die bovenop liggen:

 • Anja Feliers – Kwijt en Vergeef me
 • Simone van der Vlugt – Toen het donker werd
 • Judas – Astrid Holleeder
 • Melkbloed – Clara Weis
 • Vermist – Helen Vreeswijk

photovisi-download-54

 Lieve groet Marga Bos

http://www.de-boekenkist.nl/

15325127_592828034250317_8929602228432698316_o.jpg

 

 

 

 

%d bloggers liken dit: