Achter gesloten Deuren – B.a. Paris. Elsa las dit debuut en was zeer onder de indruk lees je mee?

Achter Gesloten deuren B.A Paris

Wat een ongelooflijk sterk debuut is dit!

Elsa

  • Nederlandstalig
  • 9789026336898
  • oktober 2016bb

De Achterflap

Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden. Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

Mening van Elsa:

Wat een ongelooflijk sterk debuut is dit! Het boek heb ik in een record tempo uitgelezen en dat is zeker niet voor niets. Dagen nadat ik het boek uit heb hangt het verhaal nog steeds in mijn hoofd rond en ik geloof dat ik het mij nog lang bij zal blijven.

Gelijk vanaf de eerste bladzijde neemt de hoofdpersoon je mee in haar wereld. Je voelt  vanaf de eerste regels gelijk dat er iets goed mis is. Doordat het vanuit de ik-persoon geschreven is, is het gemakkelijk je te verplaatsen in de hoofdpersoon en mee te voelen met haar.

Het boek is opgedeeld in heden en verleden stukken. Uiteindelijk komt alles bij elkaar. Door de opdeling blijf je geprikkeld om verder te lezen. Meerdere malen vroeg ik mijzelf af tijdens het lezen hoe dan, wat nu, wat zou ik doen? De beweegredenen van de personages worden uitermate goed beschreven wat extra verdieping geeft. Zelf vind ik dit allemaal uitstekende eigenschappen van een boek, omdat ik op die manier de realiteit even buiten kan sluiten en mijzelf kan verliezen in het verhaal.

Het is een origineel verhaal, wat ik als boekenverslinder heel prettig vind. Ik raad het iedere thriller liefhebber aan! En ik kijk nu al uit naar haar volgende boek.

Lieve Leesgroet Elsa Bakker

12105937_10208155128422477_2456628242333608992_n
Koop bij bol.com

One Comment on “Achter gesloten Deuren – B.a. Paris. Elsa las dit debuut en was zeer onder de indruk lees je mee?