Een Gast Winactie.. Wie heeft het… Mustreads or Not !! “Maak kans op een Verhalen Bundel..”

Wie heeft het een Gast Winactie… Wij  hebben het hoe leuk is dat !

Via Nienke Pool mogen wij een boek verloten….Dank je wel Nienke..

Een boek wat op 10 januari gaat verschijnen, en waar we denken veel leden wel warm voor lopen.!!

En wel een Verhalen bundel met 27 Korte Historische verhalen..

Omslag-bundel-pers.-2-e1483446674865.png

In deze bundel staan zevenentwintig korte verhalen die zich afspelen in ons verleden. Het verleden is immers een grote bron van inspiratie voor schrijvers. De verschillende auteurs van deze bundel weten die bron uitstekend te benutten en nemen de lezers mee naar de uithoeken van de geschiedenis.

De diversiteit van de verhalen zorgt voor een bont gezelschap: van plunderende Vikingen tot vroegmoderne filosofen en van een opstandige slaaf uit het Romeinse Rijk tot een literatuurcriticus uit de Sovjet-Unie.

Nu willen jullie natuurlijk weten; “Wat moet ik doen om een gokje te wagen op deze verhalen bundel?”

*Allereerst Schrijf in een reactie onder dit bericht.. Waarom je graag kans maakt op deze Verhalenbundel?

*Like Nienke haar pagina Stymphatica 

*Like de pagina Historische verhalen op Facebook Historische verhalen

En dan vooral heel veel succes .. Lieve groet Nienke, Caro en Moon 

photovisi-download-8

11 Comments on “Een Gast Winactie.. Wie heeft het… Mustreads or Not !! “Maak kans op een Verhalen Bundel..”

 1. Ik ben gék op historische verhalen. Beter dan sprookjes om wijzer van te worden. Ooit wilde ik geschiedenis studeren, maar uiteindelijk koos ik waar ik goed in was: pedagogiek. Ik heb wel eindexamen in geschiedenis gedaan. Boeken en verhalen vind ik de beste en beklijvende geschiedenislessen waar ik intens van kan genieten

  Like

  • Ik doe dus heel graag mee met de verloting van het boek: historische verhalen 💐

   Like

 2. Ik loot graag mee. Ben heel nieuwsgierig naar deze verhalenbundel

  Like

 3. Evelien Walravens

  ik hou erg van historische verhalen, ik heb al een aantal van deze verhalen kunnen lezen in de nieuwsbrief van Historische Verhalen en daar zaten hele mooie bij! Dus ja, ik zou graag deze bundel willen lezen! Nienke bedankt voor deze winactie 🙂

  Like

 4. Historische verhalen past perfect bij mijn liefde voor (cultuur)geschiedenis, lijkt mij dan ook een fijn boek om te mogen ontvangen! Super dat je dit mogelijk maakt Nienke!!!

  Liefs,
  Elsa.

  Like

 5. Lyda van den Bos

  Héél leuk, ik doe graag mee met deze winactie!
  Hou erg van historische verhalen!

  Like

 6. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik gek ben op verhalen uit vroeger tijden. Het laat vaak zien hoe het vroeger was en hoe het vroeger ging.

  Like

 7. Astrid Langeveld

  Ik doe graag mee met deze winactie. Dit boek spreekt mij erg aan, maar ik lees dit soort boeken eigenlijk te weinig. Als ik dit boek win zal ik hem snel lezen. Ik heb hem in ieder geval op mijn nog te lezen lijst gezet.

  Like

 8. Historische verhalen kun je altijd wat van leren. En ik vind het intressant om te ervaren hoe ding vroeger gedaan werden. Ben erg benieuwd naar Nienke haar verhalen

  Like

 9. wat een pracht, ik doe heel graag mee. daar zou ik graag in beginnen…ben erg nieuwsgierig\1

  Like

 10. Ja, ook ik doe graag mee. Ik ben benieuwd naar de inhoud van de historische verhalen.

  Like

%d bloggers liken dit: