Een kijkje in de Boekenkast van; Diane Cuipers

  • Kun je je in een paar korte zinnen even voorstellen?

Hey , ik ben Diane en woon in Tongeren ( België ) en ben een verslaafd lezer zodra ik ook maar even tijd heb lees ik !12719235_10208971925245539_8962036753671486287_o.jpg

  • Hoe is je passie voor Boeken ontstaan, lees je al van je vroegste jeugd af ?

Ik lees eigenlijk al zover ik me kan herinneren!  Vroeger las ik veel historische romans maar dat is intussen veranderd ! Ik had zo een 300 boeken staan hier maar door gaan  samen wonen. Allemaal verkocht en van dat geld een iPad gekocht met de bedoeling daarop te lezen zodat ik ruimte had . Maar na een paar weken toch terug boeken gaan kopen en sinds ik lid ben van de boekensites op Facebook terug echte boeken aangekocht !

1

  • Welke soort boeken staan er in je kast, mag elk boek in je kast of heb je daar nog eisen aan?

Ondertussen zit ik terug aan zo een 509 tal boeken door de tips van deze leesvrienden is ook mijn stijl veranderd en lees ik heel graag thrillers !  Hier staat mijn boekenkast dan ook vol van nu !download

  • Verander je je boekenkast vaak, op kleur sorteren, schrijver, genre of zet je de boeken erin en laat je het zo?

Ik sorteer mijn boeken wel eens om de paar maanden en leg ze dan weer per schrijver op volgorde . En dan is het net of ik jarig ben kom dan weer zo veel  boeken tegen dat ik denk ” oh god die heb ik ook nog !” Super leuk is dat ! Maar moet mijn appartement delen met imagesmijn vriend ( stripverzamelaar ) en mijn zoon 21 j en  zijn zoon 15 j dus  hebben we een beetje plaats te kort !

  • Wat is je ultieme boekenkast, wat zou jij nu heel graag in je kamer hebben staan, je hoeft niet naar de maat te kijken hoor, maar gewoon wat vind jij nou echt heel mooi.

Zou hele graag een kamertje willen met al mijn boeken om me heen een leuk zeteltje en dan lezen maar !

  • Je vriendin komt bij je en wil graag een boek van je lenen, welke uit jouw collectie geef je haar mee en waarom?

 Mijn boeken zijn mijn kindjes dus ik leen niet uit !

  • Is de boekenkast alleen van jou of mogen eventuele gezinsleden er ook iets in zetten?

En hier woon ik samen  met mannen die helemaal niet houden van lezen (mijn boeken dan) we delen wel een passie en dat is rommelmarkten afschuimen ik naar boeken en de rest naar andere spulletjes !download

 

 

%d bloggers liken dit: