Eindfeest- Jet van Vuuren. Elsa heeft het gelezen en deelde haar mening met ons.

Eindfeest – Jet van Vuuren 

Een aanrader , als je even wil verdwijnen in een goed, meeslepend boek!

Elsa

  • Nederlandstalig
  • 304 pagina’s
  • 9789045208367
  • mei 20169200000051539843.jpg

De Achterflap

Een afscheidsfeest met duistere motieven… Constance is een gescheiden vrouw met een prachtige villa, een goedgevulde bankrekening, een leuke baan en een paar fijne vriendinnen. Dit leven verandert op slag als zij terminaal ziek blijkt te zijn. Ze besluit een afscheidsfeest te geven voor haar vriendinnen. Met het bepalende verschil, dat ze alleen vrouwen uitnodigt die haar in de steek hebben gelaten. Het afscheidsfeest krijgt daardoor een wrang randje. Wat deze vriendinnen namelijk niet weten is dat het niet alleen voor Constance, maar ook voor hen het laatste feest van hun leven wordt. Ze legt haar krankzinnige besluit voor aan haar psychiater en vraagt hem haar te helpen haar duistere plannen uit te voeren. Ze wil dat hij haar behoedt voor het plegen van een moord…

Mening van Elsa:

Wederom is Eindfeest weer een geweldig geschreven boek van Jet van Vuuren. Vanaf de eerste pagina’s houdt het boek je in zijn greep en voel je de drang om door te lezen. De interne dialogen van de hoofdpersonen in het boek zijn bloemrijk beschreven waardoor je in gedachte alles voor je ziet en mee beleeft. Elke keer denk je als lezer te beseffen hoe het zit en te weten wat er schuilgaat achter het moorddadige plan van de hoofdpersoon. Maar tot aan het eind wordt je in spanning gehouden en elke keer opnieuw verrast.

Ondanks dat de personages allemaal enigszins verknipt zijn is het gemakkelijk om je als lezer te herkennen in bepaalde trekjes van hen en je eigen menselijkheid te voelen. Daarbij zorgt dit ervoor dat je meeleeft met het hoofdpersonage.

Zeker een aanrader dus, als je even wil verdwijnen in een goed, meeslepend boek!

Lieve Leesgroet Elsa

12105937_10208155128422477_2456628242333608992_n

Koop bij bol.com

%d bloggers liken dit: