Harde lust – Meredith Wild “Een heerlijk boek voor de liefhebbers van de vijftig tinten serie !!”

Harde lust – Meredith Wild

harde-lust-meredith-wild

Een heerlijk boek voor de liefhebbers van de vijftig tinten serie !!

Samenvatting

Hacker Blake Landon heeft in Erica Hathaway zijn perfecte match gevonden. Hoewel zijn bezitterige aard en haar drang naar vrijheid soms botsen, wil Blake haar nooit meer uit zijn leven. Erica heeft op haar beurt alle vertrouwen in Blake en is vastbesloten samen alle moeilijkheden te overwinnen. Maar als Blake daarin te ver dreigt te gaan, wordt Erica geconfronteerd met een duistere kant van haar geliefde. Tot overmaat van ramp blijken ook Blakes concurrenten een smerig spelletje met haar te spelen: ze willen haar bedrijf te gronde richten. Kan hun relatie de moeilijkheden doorstaan en kunnen Erica en Blake de concurrentie te slim af zijn? Harde lust is het derde deel uit de succesvolle Hacker-serie

Mijn mening

De cover van dit boek is zwart met een bloot been van een vrouw, die staat en zich omhult met een doorschijnend doek in een mooie fuchsia kleur. Een echte romantische cover die past bij dit soort erotische romans.

Een boek met een echt verhaal en enkele erotische belevenissen. Soms hebben boeken teveel van die scènes erin zitten, maar dit boek had dat zeer zeker niet.

De vorige delen heb ik niet gelezen, maar dat was totaal geen probleem, ik begreep het verhaal en zat er al heel gauw echt in.

Hoofdstuk één is meteen al een heel erotisch hoofdstuk en ik dacht oké een boek zonder verhaal dus, maar niets was minder waar. Heerlijk dat het niet eens over een vrouw gaat die overkomt als een dom wicht, want Erica is een vrouw die haar mannetje staat en bezig is haar eigen bedrijf op te bouwen, wat haar zeer goed afgaat.

Haar vriend Blake is een knappe, rijke, dominante man. Wanneer Blake zich teveel met het haar bedrijf gaat bemoeien en zij dan ook nog wordt gedwongen met bepaalde mannen niet meer om te mogen gaan, is voor Erica de maat aardig vol. Blake geeft haar geen strobreed ruimte. Gaat deze dominantie in de zakelijke wereld  zover dat zelfs het liefdesleven van beide partijen eindigt?

Erica vecht voor haar zaak, maar ook voor de man die ze niet meer uit haar leven wil en kan laten gaan. Erica die zeker geen fijne jeugd heeft gehad,door het al vroeg verliezen van haar moeder en een  vader die zijn handje niet huis kon houden. Haar stiefvader die opnieuw een gezin is gesticht en dus is Erica eigenlijk alleen maar met een oudere vriendin Marie overgebleven. In de familie waaruit Blake komt, vind ze de warmte en liefde waar ze zo naar verlangt, ook deze familie wil ze niet kwijt.

Een heerlijk romantisch verhaal tussen alle thrillers door. Ik kan daar zeker van genieten.En dan de cliffhanger die je naar het volgende deel doet verlangen, mij in ieder geval wel.

  • Schrijfstijl       4****
  • Leesplezier     4****
  • Plot                    3***
  • Psychologie     3***
  • Originaliteit     3***

download-1

3 ½  ster voor deze heerlijke erotische roman en een aanrader voor de Vijftig tinten grijs liefhebbers

Lieve leesgroet Caroline

%d bloggers liken dit: