“2016 is ten einde en hoe was Rachel haar lees jaar….?”

  • Welk boek vond je het op drie na mooiste van 2016 en waarom?

Dit is het jaar dat ik fan geworden ben van Karin Slaughter en Camilla Läckberg. Ik kan dan ook uit deze beide series niet kiezen.. Ik vind ze steengoed…

aphotovisi-download

 

  • Welk boek vond je het op twee na mooiste van 2016 en waarom ?

Het tere kind van Jodi Piccoult.

Ik had weleens van de broze bottenziekte gehoord. Het wordt naast het verhaal ook heel goed uitgelegd. Het is heel mooi beschreven hoe alle mensen in de omgeving van het meisje met haar omgingen. De hele rechtsgang en hoe iedereen tegenover elkaar komt te staan. (Hoop dat de mensen die het niet gelezen hebben, snappen waar ik het over heb, maar anders is het boek beslist een aanrader!)bphotovisi-download

 

  • Welke boek vond je het allermooiste van 2016 en waarom?

Als je het licht niet kunt zien van Anthony Doerr.

Het verhaal greep me erg aan. Zelfs de hele omgeving kwam tot leven. Ik heb erg meegeleefd met de hoofdpersonages. Aan het einde hield ik het dan ook niet droog.

acphotovisi-download

  • Welk boek heb je niet uit gelezen, en waarom niet?

De schilder van Nora Roberts. Het verhaal was erg rommelig. Er werd overdreven veel gegeten en gedronken. Het verhaal bleef zich oeverloos herhalen en toen was er ook nog sprake van een viertal huwelijken met zo verschrikkelijk veel stiefbroers en zussen, dat ik er echt geen touw aan vast kon knopen..

adphotovisi-download

  • Van welk boek werd je het meest geëmotioneerd welke raakte je het meeste?

Als je het licht niet kunt zien..download-29

 

  • Hoeveel boeken heb je denk je gelezen dit jaar? Heb je je streef aantal gehaald of niet?

Ik heb eigenlijk nooit een streefgetal. Ik begin en ik heb voor de lol een boekenblog zodat ik zelf kan zien wat ik elk jaar gelezen heb. Wel ben ik met de reading challenge op Hebban mee gaan doen. Ik heb het gehaald. Meer dan honderd.. De teller staat op: 114

download-75

 

  • Is inmiddels je Nog Te Lezen Lijst iets geslonken of wat staat er op jou NTL lijstje voor 2017 Boven aan

Ik heb op dit moment de hele serie van Karen Rose uit de bibliotheek gehaald en klaarliggen om in te beginnen.aephotovisi-download

Mijn nog te lezen lijst is geloof ik  nog niet geslonken maar juist gegroeid. Mijn kasten puilen uit en in de bibliotheek en dankzij de groepen hier kom ik tijd tekort.

photovisi-download.jpg

En dat terwijl ik zelf ook nog schrijf samen met mijn man (Jara Lee) en ik een enorme bult redigeer werk heb liggen, wordt het weer wat het komende jaar. Ik hoef mij niet te vervelen 🙂images-10

Lieve Groet Rachel van der Lee

 

 

 

%d bloggers liken dit: