Recensies·Recensies van Moon

Verboden tranen – Melissa Skaye “Wees gewaarschuwd voor je hierin begint “

Verboden tranen – Melissa Skaye

Wees gewaarschuwd, wanneer je eenmaal gevangen bent laat Skaye je niet meer los”

download-1

De Achterflap

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. In het tuinhuis van een groot landhuis worden vier lichamen ontdekt, waarvan twee in verre staat van ontbinding. Het motief van de dader is een mysterie. De oorspronkelijke bewoners van het huis, Max en Sophie Tildro, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk en de huidige bewoner, hun zoon Jack, is al ruim twintig jaar vermist. Zijn toenmalige partner Sarah is eveneens onvindbaar. De rechercheurs duiken in het verleden van Jack en Sarah en stuiten op een aantal onverklaarbare gebeurtenissen. Ondertussen krijgen Sanne en Luca te maken met een andere zaak, de vermissing van een oude vrouw. In eerste instantie lijkt dit een losstaande zaak, maar al snel rijst de vraag of deze vermissing verband houdt met de vier moorden. Sanne en Luca moeten alle zeilen bijzetten om te ontrafelen wat zich in het verleden heeft afgespeeld

Mijn Mening

“Alles in mij gilde om hem, schreeuwde om gerechtigheid en misschien, heel misschien zou ik die nu vinden.”

Deel 1 sla ik net dicht, Virtuele Tango, en hoe heerlijk gelijk door gaan met een tweede boek in een serie. Puur genieten, je leert de personages weer even beter kennen. Je zit helemaal in het verhaal en raakt meer en meer gewend aan de schrijfstijl van de schrijver. Het is voor mij één groot feest om een series achter elkaar lezen.!

Verboden tranen, begint net als Virtuele Tango met een pakkend proloog. Het liefdes verhaal van Sarah en Jack, neemt je mee in een heerlijke leesflow. Net als in Virtuele Tango valt de krachtige schrijfstijl meteen op. Melissa beschrijft veel details, en zorgt ervoor dat het verhaal op je netvlies verschijnt.

Was Virtuele Tango al een heerlijk boek, in Verboden tranen overtreft Melissa zichzelf. Het verhaal wordt beschreven vanuit de ik persoon, Sarah, het onderzoek naar de vier lichamen in het tuinhuis en de schuingedrukte hoofdstukken van de dader. Wanneer je eenmaal in de leesflow zit is stoppen niet mogelijk. Je wilt weten waar het heen gaat en hoe het nu zit. Melissa bezit de kracht om je het boek te laten beleven. De krachtige schrijfstijl de duidelijke beschrijving van de personages maken van het lezen een trip door het verhaal zelf. Je bent een karakter in het verhaal.

Ook Verboden Tranen heeft een onderwerp wat je raakt, het verhaal waarin de zoektocht naar de waarheid je soms laten gruwelen. De pittoreske sfeer van Hoorn komt ook in dit boek weer voor, maar de gebeurtenissen die er zich afspelen doen je in America of een ander land wanen. De on-Nederlandse schrijfstijl van Melissa Skaye, is een schrijfstijl waar ik van houd het maakt me nieuwsgierig naar meer.

“Ik stapte in mijn auto en reed weg zonder om te kijken naar dat huis waar ik veel, maar tegelijkertijd zo weinig achterliet”

Tot de plot toe laat Melissa je in spanning zitten, ze houd je het gehele verhaal in haar macht, alles om je heen vergeet je want het boek moet uit, dus wees gewaarschuwd! Gelukkig ligt hier Verleden Tijd al klaar en mag ik me nog heerlijk onder dompelen, kijken hoe het verder gaat met de hoofdpersonages Sanne en Luca.

  • Plot 5 *****
  • Schrijfstijl 5 *****
  • Spanning 5 *****
  • Leesplezier 5 *****
  • Psychologie 5 *****

Verboden Tranen krijgt van mij de zeer verdiende 5 sterren, ja, het is een Mustread welke ik elke thriller lover aanraad. Deze schrijfstijl laat je niet meer los.

depositphotos_7855324-stock-photo-gold-star-rating-with-five

Lieve leesgroet Moon

Wil je deze Mustread bestellen, Klik hier!!
Koop bij bol.com