Win Win Win ..Eén gesigneerd exemplaar van Christine Charliers

Win Win Win ..Eén gesigneerd exemplaar

We mogen een gesigneerd exemplaar verloten .. hoe gaaf is dat

photovisi-download-11

Je mag zelfs kiezen welk van de twee boeken het wordt. Ik heb ze van de week gelezen en kan je wel vertellen dat het Mustreads zijn, even heerlijk wegdromen in een boek . Heerlijk met dit weer. En dat gaat zeker goed komen met de boeken van Christine Charliers.

Wat moet je er voor doen?

 • Onder dit bericht aangeven op welk van de twee boeken je graag kans maakt 

 • En aangeven in welk dier je zelf weleens zou willen veranderen..en waarom!!!

 • Heel veel succes we geven jullie twee weken de tijd om je antwoord hieronder te zetten dan maken we op zondag 26 februari de winnaar bekend.

 • De prijs wordt door Christine zelf beschikbaar gesteld en zal naar het dichtstbijzijnde Kiala punt van de Winnaar verzonden worden.. Maar de winnaar zal daar vast geen probleem mee hebben .. het is het waard !!

Succes liever groet Christine, Caro en Moon 

49 Comments on “Win Win Win ..Eén gesigneerd exemplaar van Christine Charliers

 1. wat superleuk! Zou graag “In de ban van de wolf” gaan lezen..Na het lezen van deze quote ben ik wel heeeel erg nieuwsgierig.

  Wat voor dier zou ik willen zijn? Dat zou een hond zijn, we hebben een leuke speur-hond en dat is altijd dikke pret. En met de fijne kenmerken afkomstig van de wolf..lijkt me dit echt prachtig. Heerlijk wandelen in de bossen, op sporen af gaan..alert zijn op vreemden..en de roedel beschermen. Heerlijk!

  Liked by 1 persoon

 2. Heel graag zou ik deel 1 willen winnen. In wel die ik zo willen veranderen. Ik denk een Wolf, hij mooi en straalt heel veel kracht uit.

  Like

 3. Wat leuk weer !
  Ik zou graag deel 1 lezen , klinkt spannend en heb nog niet eerder kennis gemaakt met deze auteur.

  Wat voor dier ik zou willen zijn ? Een biggetje ! De reden: Ik werk in een kraamstal van een varkenshouderij . Iedere maand zet ik zo’n 5000 (ja echt zoveel) biggen op de wereld . Na een paar dagen verzorgen worden ze nieuwsgierig en raken ze aan je gewend en lopen ze als moeder de gans achter je aan , om aandacht , met verwachtingsvolle blikken bedelend om biggenpap . Ik zou wel eens willen weten wat er in die koppies omgaat op die momenten .

  Like

 4. Dit lijken mij supergave boeken! Alleen al door de covers werd ik in de eerste instantie nieuwsgierig en ik toen ik de achterflappen wist ik die moet ik lezen 🙂 Graag begin ik met deel 1.
  Als het mogelijk zou zijn zou ik mezelf veranderen in een grote vogel om bevrijd van alles de wereld over te vliegen. Alle prachtige natuur bewonderen en de bezienswaardige heden gebouwd door mensen.

  Liefs,
  Elsa.

  Like

 5. Ik wil heel graag In de ban van de Wolf.
  En op je andere vraag: daar waar ik als kind “een vogel” noemde, zou ik nu voor de wolf kiezen. Ik zou graag met volle maan huilen naar mijn soortgenoten en rennen door het bos…….

  Like

 6. Ik zou graag “Jacht op het antiserum” winnen.

  Ik zou graag een dolfijn zijn. De hele dag rondzwemmen lijkt me heerlijk! Daarnaast vind ik het ook een prachtig dier!

  Like

 7. Ik loot graag mee voor het eerste deel. Ik zou wel eens een zeearend willen zijn. Lekker zweven over de mooie natuur in Amerika.

  Like

 8. Ik loot echt megagraag mee voor deel 1, ben zo ontzettend nieuwsgierig naar dit verhaal ^_^ Er zijn zoveel dieren waar ik mij in zou willen veranderen. Maar ok, ik moet kiezen, dan ga ik toch voor een adelaar ( liefst een draak, maar die bestaan niet 😦 ) Zo kan je snel van het ene punt naar het andere komen. Over obstakels heenliepen, makkelijk datgeen wat onder je is bestuderen.., dat lijkt mij wel wat en vergeten niet het gevoel van vrijheid als je vliegt, dat lijkt me echt geweldig!

  Like

 9. Ik doe graag mee voor In de ban van de Wolf. Ik zou zelf wel in een zeearend willen veranderen. Zodat ik heerlijk op de thermiek zou willen zweven, lange afstanden vliegen en weinig natuurlijk vijanden zou hebben.

  Like

 10. Ik zou graag kans maken op jacht op het antiserum. Boek 1 staat al te blinken in mijn kast en ik ga er zo snel mogelijk in beginnen.
  Welk dier zou ik graag veranderen. Hmm moeilijk. Als ik echt moest kiezen een paard. Om een keertje te weten te komen hoe hun leefwereld eruit ziet. En natuurlijk ook om mijn eigen paard beter te kunnen begrijpen. Wat gaat er om in hun hoofd wat doen ze als wij er niet zijn. Etc…

  Like

 11. Ik zou graag deel 1 willen winnen. Als ik een dier moest kiezen waar ik in wil veranderen ga ik toch voor een vogel, in vogelvlucht je eigen verplaatsen. Geen grenzen waar je rekening meer moet houden. Je groot en machtig voelen omdat alles onder je zo klein is.

  Like

 12. Ik zou graag deel 1 willen winnen.

  En ik zou mezelf in een uil willen veranderen. Vliegen over dorpen en steden … het lijkt me geweldig om zo vrij te zijn.

  Like

 13. Ik zou heel graag deel 1 willen winnen !

  Welk dier zou ik willen zijn ?
  Ik zou wel een vogel willen zijn.
  Dan zou ik de hele wereld over kunnen vliegen.
  De vrijheid die ik dan zou hebben lijkt me heerlijk.

  Like

 14. Ik zou graag De jacht op het antiserum willen winnen.
  Welk dier ik zou willen zijn? Een kat, mits ik mijn eigen baasjes mag uitkiezen!

  Like

 15. Wat een leuke winactie! Ik heb deel 1 al en wil graag meedoen voor ‘Jacht op het antiserum’.

  In welk dier zou ik graag willen veranderen? Goede vraag! Ik kan niet kiezen tussen 2 dieren: Een arend en een orka.

  Als arend kan ik vliegen. Dat gevoel van vrijheid lijkt me geweldig! En het is een roofdier dus de kans dat ik opgegeten word door grotere vogels is kleiner. 😀

  Een orka lijkt me ook fantastisch. Het zijn prachtige dieren en het is ook een roofdier. Ik ben gek op mysterie en de oceaan heeft vele geheimen die nog niet ontdekt zijn. Als orka kan ik naar de diepten van de oceaan zwemmen.

  Like

 16. Ik doe graag mee voor het tweede deel.
  Als ik een dier zou kunnen zijn, al is het bijvoorbeeld voor maar 1 dag, dan zou ik graag een rottweiler willen zijn, zodat ik met mijn roedel kan rennen en ik hen op een diepere manier leer kennen dan ik hen nu ken (Dakota en Tess).

  Like

 17. Wat een super leuke actie, ook ik waag heel graag een kansje voor het eerste deel ‘In de ban van de wolf’.

  Welk dier ik zou willen zijn? Dan ga ik toch echt voor de olifant. Dat vind ik zulke mooie en bijzondere dieren… Ze zijn wijs, mooi, en hechten aan familie.

  Like

 18. Wat een gave actie! Ik zou dolgraag deel 1 willen winnen! Hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje :). Als ik kon zou ik graag in een adelaar veranderen. Heerlijk alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Gewoon hop naar toe vliegen.. het zijn net als wolven mooie grote prachtige beesten!

  Like

 19. loot graag mee voor De jacht op het antiserum, deel 1 was super!! ik ben echt in de ban van wolven, de mooiste dieren die er zijn en superslim

  Like

 20. Ik zou graag deel 1 willen winnen. Ik zou graag in een vogel willen veranderen. Een keer van bovenaf naar de wereld kijken en uiteraard naar warme landen vliegen. Ik zou alleen maar van warm land naar warm land vliegen. Hihi.

  Like

 21. Ik zou graag deel 1 willen winnen om kennis te maken met deze serie.

  Graag zou ik willen veranderen in een kat. Die worden altijd lekker verwend en ik zou ook weleens een uur of 16 willen slapen :P.

  Like

 22. Graag kans om het gesigneerd exemplaar van “In de ban van de wolf” te krijgen. Het tweede deel heb ik al en dat oogt niet zo alleen op de boekenplank! Vroeger al dacht ik welk dier ik wel zou willen zijn maar zoals de mens in onze maatschappij niet echt vrij en veilig is zijn er ook maar weinig dieren die niet dagelijks gevaar lopen … Huisdieren hangen af van de willekeur van de eigenaar en wilde dieren moeten alle natuurwetten volgen en de wet van de sterkste is er vaak één van zolang de mens zelf al geen gevaar vormt. Een beetje zoals Rob de Nijs zong: “Als zelfs vlinders moeten sterven laat ik niet mijn pret bederven, ik kan zonder vliegen leven…” . Laat me maar gewoon mens blijven en rustig dit boek kunnen HERlezen!!!!!!!

  Like

 23. Fijne actie. Ik zou graag een vogel willen zijn. Heerlijk vliegen. En ik wil meedoen voor deel 1. 😀

  Like

 24. Ik heb enorm genoten van deel 1 en ben totaal geen fantasy fan. Maar dit boek heb ik dus verslonden.Zou graag meedoen voor deel 2. Zo benieuwd naar het vervolg. Een van mijn lievelingsdieren is de hond , familie van de wolf dus zou graag daar in willen veranderen.

  Like

 25. Ik wil graag deel 1 winnen! Het dier dat ik het allerliefste zou willen zijn, is een kat 🐈 Ik ben een echte crazy cat lady en zou het leuk vinden om met andere katten te kunnen communiceren ❤

  Like

 26. Super toffe actie! Ik zou graag in de ban van de wolf winnen! En als ik in een dier zou veranderen dan het liefst een hond, kan ik eindelijk weten of mijn honden over mij roddelen! En een lekker lui leventje lijden natuurlijk 😀 alleen hondenbrokken eten zou waarschijnlijk een minpuntje zijn XD en nu duimen en hopen 😀

  Like

 27. Ik doe graag mee voor het eerste deel.
  Als ik mag kiezen welk dier im wil zijn dan kies ik voor een eenhoorn. De hele dag over regenbogen rennen en door suikerspin wolken duiken.

  Like

 28. Leuk zeg ik ga voor in de ban van de wolf
  Ik zou graag een dolfijn willen zijn ik heb altijd gezwommen toen ik klein was en een zeemeermin willen zijn zoals Ariël dus dan komt een dolfijn het dichts in de buurt om alle wateren van over heel de wereld te bezoeken en zalig rustig onder water te kunnen vertoeven even weg van alles

  Like

 29. Zou graag een (huis)kat zijn,zodat ik gewoon net zo als mijn eigen katten niks meer hoef te doen behalve plezier maken, slapen en eten.
  Het eerste deel zou ik graag willen,zodat ik kan kennis maken met de boekenreeks.

  Like

 30. Super leuke winactie! Ik zou graag deel 1 willen , hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.
  In welk dier ik zou willen veranderen zijn er eigenlijk een beetje veel om op te noemen. Elk dier heeft zo zijn voor en nadelen. Ik denk toch wel dat ik ook wel erg graag in een vos wil veranderen. Omdat ze slim , speels en soms toch wel een beetje sluw zijn . Maar er zijn er nog veel meer die ik eens zou willen meemaken.

  Like

 31. ik zou heel graag boek 1 willen winnen en als ik in een dier kon veranderen zou ik ‘hoe kan het ook anders’ veranderen in een wolf. Het zijn prachtige en sociale dieren. Wolven hebben een duidelijke hieragie en een sterke familieband, dingen die ik belangrijk vind maar ook hebben ze een geweldige uithoudingsvermogen.

  Like

 32. Mijn keuze voor dier zou een jachtluipaard zijn. Ik vind ze zo ongelooflijk elegant en echte schoonheden onder de katachtige. Ze zijn snel als de wind, maar kunnen ook ongelooflijk lui zijn. Het zijn roofdieren die niet onnodig jagen, maar precies genoeg pakken om te overleven. Ze passen zich goed aan aan hun leefgebied en weten te overleven op de meest bizarre terreinen en omgevingen.
  Ik zou graag mee willen doen voor het eerste boek.

  Like

 33. Ik zou heel graag het boek In de ban van de wolf 1 winnen, dit lijkt me een geweldig begin om weer een spannende serie aan mijn verzameling toe te voegen. Ik zou graag in een Franse Bulldog willen veranderen, wat een heerlijk eigenwijs, vrolijk, druk, trouw en geliefd dier dit is

  Like

 34. Ik zou graag deel 1 willen winnen. Ben nog niet bekend met deze boeken, dus dit zou mijn kans kunnen zijn!

  Ik zou graag in een kat willen veranderen. Katten zijn lenig en komen overal bij. Plus dan zou ik negen levens hebben. Wie wil dat nou niet?

  Like

 35. Graag kans op “In de ban van de wolf” van Christine Charliers gewoon omdat ik het vervolg “Jacht op het antiserum” kreeg als nieuwjaarsgeschenk en ik de eerste nog niet had gelezen! Soms hoop ik een luiaard te zijn die uren lui niets doet maar dan weer weet ik dat ik niet kan stilzitten en nieuwe horizonten wil verkennen zoals een arend kilometers ver kan zien. En dan heb ik graag weer de huiselijke warmte en vele knuffels van een liefhebbend baasje zoals een poes. Kiezen is zooooooo moeilijk!

  Like

 36. Wat een leuke winactie! Ik maak graag kans op In de ban van de Wolf. Door alle boeken die ik heb gelezen zou ik ook graag een weerwolf zijn. Maar ook een Leeuw lijkt mij heel mooi. Het is niet alleen mijn sterrenbeeld, maar ook het mooiste dier dat er rondloopt.

  Like

 37. Ik zou graag gaan voor ‘In de ban van de wolf’ aangezien je altijd best begint met deel 1 van een serie 😉
  Als ik mocht kiezen, dan zou ik het liefst van al in een tijger veranderen. Tijgers zijn al jaren lang mijn favoriete dieren. Mijn vrienden noemen me ook soms ‘Tigress’ wat ik enorm leuk vind. Because this jungle cat has earned her stripes after all ^^

  Like

 38. Ik zou graag deel 1 willen hebben.

  In welk dier wil ik veranderen das een lastige want dat zijn er 2 in een wolf of in een sneeuwuil.
  De sneeuwuil is mijn totemdier maar ik heb ook zeker iets met wolven. Boeken voor YA die over wolven gaan verslind ik gewoon en ik ben allang geen YA meer.

  Like

 39. Super!! Ik zou graag Jacht op het Anti-serum willen winnen. 🙂 Deze boeken heb ik al vaker voorbij zien komen op Facebook, dus ben nu wel nieuwsgierig!

  Als ik moest kiezen zou ik óf in een hond óf in een vogel willen kunnen veranderen. Een hond (het liefst een Golden Retriever) omdat het zulke leuke dieren zijn en ik graag de wereld zou willen ontdekken met zijn reukzin en enthousiasme. Een vogel zodat ik kan vliegen, waar ik ook maar heen wil. 🙂

  Like

 40. Mocht ik onverhoopt winnen zou ik graag deel 1 “In de ban van de wolf” winnen en ik zou zelf een olifant willen zijn…..niet in de eerste plaats omdat ik te zwaar ben!(dat terzijde hahaha) maar vooral om de emoties die deze grote prachtige dikhuiden hebben en hun geweldig goede geheugen! Ik vind het fascinerende dieren.

  Like

 41. Ik zou graag in de ban van de wolf winnen want je moet toch steeds van bij het begin beginnen e 😉
  Als ik een dier kon zijn dan zou ik een beer willen zijn om mijn vrienden te beschermen en te knuffelen en hen te verdedigen tegen het kwade ❤

  Like

 42. Wat een geweldige win-actie! Zelf doe ik graag mee aan In de ban de wolf.
  En de titel verraadt meteen mijn antwoord: ik zou weleens willen transformeren in een wolf. Geen weerwolf maar een echte wolf. Deze dieren bezitten zoveel kracht, instinct, mystiek en ze zijn zo gracieus. Ik zou willen ervaren hoe het is om in een roedel te leven, één met de natuur, samen overleven maar ook de trouw die wolven bezitten. Vooral tov hun partner. Deze dieren ontroeren mij enorm. Tot op het bot.

  Like

 43. O, deze post gemist! Mss ben ik nog net op tijd…
  De Jacht op het Antiserum eou zeer welkom zijn!
  Ik zou het allerliefste een Chimeara zijn van Loriën (I am Number 4)! In alles veranderen dat je maar wil 😃
  Als het een aards dier moet zijn, een kat graag, kleiner dan z’n machtige soortgenoten maar wel even snel en behendig en zo lenig!

  Like

 44. Moeilijk keus….dan graag in de ban van de wolf. Zelf zou ik wel eens eens een leeuw willen zijn. Even vielen hoe het is als Koning van de dieren. Groot sterk en prachtig….oh ik ben al een leeuw…..Als sterrenbeeld hihihi

  Like

%d bloggers liken dit: