Recensies

Marijo Bakker las Vluchtspel – Lineke Breukel “Wat een heerlijke kennismaking”

Vluchtspel ” Broederschap van de jacht”- Lineke Breukel

  • Nederlandstalig
  • 9789461851079
  • september 2015
  • EPUB met digital watermerk9200000048729844-1

De Achterflap:

Nicole is een Haagse studente psychologie die door haar oude schoolvriend Ruud wordt uitgenodigd om mee te doen met een survivaltocht in de Ardennen. De jonge vrouw gaat hier graag op in. Ze wil losbreken uit haar eenzame leven en hoopt stiekem op een relatie met Ruud. De tocht blijkt echter een excuus te zijn voor een illegale jachtpartij waarbij zij als ultieme prooi wordt gezien. Nicole wordt tijdens het Vluchtspel gedwongen om te rennen voor haar leven en verandert door de gebeurtenissen van een onzeker persoon in een zelfredzame vrouw die moet vechten voor haar leven. In dit spannende scenario staat overleven centraal. niet alleen fysiek – door de bloedstollende mensenjacht – maar ook door de heftige emoties die Nicole en de verschillende andere personen in deze meeslepende thriller moeten ondergaan

Marijo haar mening:

Waar ben ik nu… hier of nog buiten het hol. Veilig of nog onveilig… maar wat is veiligheid… waar ben ik eindelijk veilig… STOP!!

Marijo las Vluchtspel van Lineke Breukel en was er zo enthousiast over dat we dit jullie niet willen onthouden. Met IJsblauw kwam deze Zweeds/ Nederlandse schrijfster plots vanuit het niets bij ons boekenblog binnen, vol verrassing en een sterren regen van allemaal dik verdiende 5 sterren veroverde ze ons Blog maar zeker ook ons hart.

Marijo deelde haar mening over Vluchtspel “Broederschap van de Jacht” het eerste deel van een drieluik

De omslag vind Marijo prachtig , deze maakt dat ze het boek graag wilt lezen en ze zou hem dan ook zeker in de boekhandel oppakken. En na alle verhalen over  IJsblauw is Marijo erg nieuwsgierig naar Lineke en kocht de hele eerste serie van Lineke.

De schrijfstijl van Lineke is vlot en heerlijk leesbaar, ondanks dat het een dikke pil is en Marijo langzaam leest, kon zij het boek bijna niet wegleggen en was het boek heel snel uit. Na het eerste boek gaat zij zeker deel 2 ook  lezen en deel 3 ligt ook al klaar, Marijo is Fan van Lineke Breukel met een hoofdletter F. Door de goed opgebouwde spanning en de heerlijk vlotte schrijfstijl was het een feest om te lezen.

Marijo;

” Dit boek is meer als ik verwachtte van Lineke, wat heb ik genoten .. Gauw verder lezen in deel 2 Vluchtspel “Zomerstorm”

De beoordeling  die Marijo geeft voor Broederschap van de Jacht is dan ook de dikke 5 sterren omdat ze hoger niet mag geven

download

Marijo bedankt voor je heerlijke mening.. heel veel leesplezier in deel 2 en deel 3. Lineke Breukel je hebt er een hele trouwe Fan bij ..

117
Koop bij bol.com