Vier Valentijn met Mustreads or Not !! En win……………..

Vier Valentijn met Mustreads or Not !!

En win……………..

9200000060212468

Ook wij geloven in echte liefde, tussen twee mensen , tussen mensen en hun passie

Boeken….

En dat vieren wij met een super winactie

Echte Liefde vind je in de Boekwinkel.

Nightingale Books, aan de hoofdstraat van een Engels stadje, is een droom voor de echte boekenliefhebber. Emilia Nightingale heeft het echter moeilijk en de verleiding om de winkel te verkopen is groot. Maar ze heeft haar pas overleden en zeer geliefde vader beloofd dat ze zijn werk zou voortzetten. Ook de klanten willen graag dat de boekhandel blijft. Sarah Basildon, de eigenaresse van Landgoed Peasebrook, kwam vaak haar hart uitstorten. Of had zij ook een andere reden om langs te komen? Gelukkig heeft Emilia naast beste vriendin Andrea en collega Dave ook heel veel aan Marlowe, een goede vriend van haar vader – die een stuk jonger blijkt te zijn dan ze dacht…

Maar dat verloten wij niet zomaar..

Wat moet je ervoor doen.

*Lid zijn van de Facebookgroep Mustreadsornot https://www.facebook.com/groups/mustreadsornot/

*Vertel in een reactie onder dit bericht

“Wat jouw mooiste en liefste herinnering of cadeau is wat je ooit met Valentijn hebt gehad…”

Lieve Valentijnsgroet Caro en Moon 

119

6 Comments on “Vier Valentijn met Mustreads or Not !! En win……………..

 1. Shirley Pellikaan

  Mijn leukste ervaring is toevallig vandaag . Want eerder ging Valentijn eigenlijk gewoon voorbij . Mijn partner en ik zijn al lang bij elkaar en dat is elke dag liefde , dus vooral zij zegt altijd : daar doen we niet aan . Alleen maar commercieel gedoe en ik geef je liever een kadootje als het spontaan in me op komt . Dus ook dit jaar zou dat wel zo gaan . Ook ik liep in de winkels alle valentijnskadootjes voorbij voorafgaande aan deze week hoe leuk ik ze ook vond en bij sommige een voorstelling had hoe ze er op zou reageren . Uiteindelijk kocht ik toch wat , maar ik zou het bewaren voor een andere gelegenheid .
  Gisteravond , de avond voor Valentijn, waren we uit gegaan . Het werd later en later en uiteindelijk reden we tegen twaalven naar huis . Zij reed . We waren ongeveer 10 min op weg toen ze plotseling langs de weg ging staan . Ik zei , wat is er ? Ben je te moe om terug te rijden , zullen we ruilen ?
  Maar nee . Ze gaf me een dikke kus en zei : ik heb iets voor je . Ze gaf ze een kadootje . Ik stamelde dat ik niks had . Maar , zei ze , dat geeft niet . Dit is voor ons samen . Ik maakte het open en keek recht in tweegezichten van haar en mij . Niet op een foto , maar op honderden rode M&M snoepjes !!! Op de voorkant onze foto op de achterkant onze namen .
  Ze zei : als je ze eet versmelten we samen , niet alleen nu maar voor altijd .
  Ik was echt super ontroerd dat zij , die nooit iets van Valentijn moest weten , vannacht om twaalf uur met een doos vol snoep voor me zat , om te vragen of ik eeuwig bij haar wilde blijven .

  Like

 2. Mijn liefste cadeau was een hartje, van kristal, van mijn man die ik gekregen heb tijdens mijn opname …. draag het steeds en ook vandaag, schittert zijn hartje rond mijn hals als steun, moed en al zijn liefde tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis ❤

  Like

 3. Anita de Groot

  17 jaar geleden was ik op Valentijnsdag uitgerekend van onze zoon. Hij had echter geen zin (en was nog niet klaar) 2 weken later hadden wij een wolk van een zoon in onze armen. Elk jaar met Valentijn noemen we het wel op en doen we een geintje. Maar onze kinderen zijn toch wel het prachtigste kado.

  Like

 4. Verschueren sandra

  Wij zijn dit jaar 10jaar samen wij vieren valentijn niet op deze dag omdat zijn grootmoeder plots is overleden . Wij vieren het elke dag door naar elkaar te kijken en zonder woorden te weten wat de ander zegt . Ik zou heel graag hem eens willen verassen door een speciaal dagje van te maken dus ga ik deze avond een lekker gerechtje koken en hem overladen met al men liefde die elk jaar en elke dag en elk uur minuut en seconde groeit .

  Like

 5. We hebben onze huwelijksreis op Valentijnsdag geboekt. Het was een mooie reis naar Amerika en Canada. Dit boek zou ik dolgraag willen winnen. Het lijkt me er een om verliefd op te worden.

  Like

 6. Leen Lodewyckx

  Ik heb zelf nooit iets bijzonders gehad. Maar heb voor hem met valentijn wel een pot gemaakt met allemaal groene smarties in en 1 rode. Met de tekst op ‘jij bent uniek’. Dit boek zou een mooi valentijnsgeschenk zijn!

  Like

%d bloggers liken dit: