Boekpresentatie van “#LoveLetters_Lettering -Mirjam Looij & Carlyn Verwijs”Caroline Vlogt er weer oplos”

Boekpresentatie van “#LoveLetters_Lettering -Mirjam Looij & Carlyn Verwijs

  • Nederlandstalig
  • 128 pagina’s
  • 9789033820502
  • februari 2017love-letters-boek

Samenvatting

Loveletters. 52 bijbeloverdenkingen en inspirerende handletteropdrachten. Handletteren is helemaal hip. Het werkt ontspannend en elke keer dat je ermee bezig gaat creëer je iets unieks. Het leuke is dat er bij handletteren eigenlijk geen regels zijn. Je kunt verschillende lettertypes door elkaar gebruiken en op Pinterest, Instagram, YouTube of andere websites vind je enorm veel inspiratie. Loveletters geeft nog iets extra’s. Het legt een prachtige link tussen stille tijd en creatief aan de slag gaan met handletteren. In het boek vind je 52 bijbeloverdenkingen. In deze teksten staat de liefde van God, liefde voor jezelf én liefde voor de ander centraal. Het zijn korte bemoedigende en inspirerende teksten die de basis vormen voor de creatieve handletteropdrachten. Ter inspiratie is bij elke overdenking al een geletterde tekst geplaatst. Hierdoor is het boek doorspekt met voorbeelden van diverse stijlen.
Je hebt een schetsblok, pennen en een tekst nodig om aan de slag te gaan. Het pakket ‘Loveletters’ biedt dit allemaal. 
Over de auteur 

De Zeeuwse Mirjam Looij is 29 jaar, getrouwd en werkzaam in het
basisonderwijs. Haar verlangen is dat vrouwen door het werken met dit boek geraakt, geïnspireerd en verwonderd raken over de liefde van God en dat ze enthousiast worden gemaakt voor handletteren. Ze heeft zelf ervaren dat het
een geweldige vorm is om je stille tijd te verdiepen.
Handletterdeskundige Carlyn Verwijs is 30 jaar, getrouwd en moeder van twee jonge kinderen. Ze staat parttime voor de klas. Ze vindt het heerlijk om te handletteren en bezig te zijn met mooie vormgeving en typografie. Haar enthousiasme voor handletteren brengt ze ook over op anderen tijdens workshops.

Op vrijdag 17 februari 2017 hield Mirjam Looij haar eerste presentatie van haar handletterboek Love Letters voor groep 6,7 en 8 van CJS ’t Kompas in Den Bommel, omdat mijn dochter in die klas zit en ik het geweldig vind dat Mirjam dit boek heeft geschreven, mocht ik bij de presentatie aan wezig zijn en…..

Natuurlijk heb ik hier een vlog van gemaakt

Lieve Vlog groet Caroline..

Koop bij bol.com

%d bloggers liken dit: