Een unieke win actie,aangeboden door Anya Niewierra – Het Dossier. Win een schilderij van Angeles Nieto: “Ja echt waar, het schilderij van een deel van de cover”

Wauw wat een prachtige win kans…

16387328_2232141903678473_7723051308925336809_n

De bekende kunstenares Angeles Nieto heeft 30 gesigneerde én genummerde foto-kunstwerken gemaakt van het schilderij dat de cover van het boek Het Dossier  van Anya van Niewierra  siert. De eerste 2 exemplaren waren voor Tomas Ross en Marion Pauw.  Angeles is tot de laatste 25 kunstenaars doorgedrongen van de 3.000) van het programma Krabbé zoekt Picasso

Wij mogen van Anya Niewierra  ÉÉN foto-schilderij (ingelijst formaat A4) te verloten onder de onze leden

Jullie zullen wel snappen dat wij enorm enthousiast zijn over deze unieke win actie..

Waar we eigenlijk zelf ook graag aan mee hadden gedaan. Want wat is het een prachtige schilderij..

Wat moet je doen om kans te maken??

 • Lid zijn van Mustreads or Not ! op Facebook Link naar de Facebook groep. Ben je dat nog niet wordt dit dan snel.. Geen lid Geen win kans..
 • Geef onder dit bericht op het Blog aan waarom jij dit prachtige schilderij wil winnen
 • Like Dit Blog bericht !!!

Heel veel Succes 

Lieve groet Caro en Moon 

photovisi-download-57

15 Comments on “Een unieke win actie,aangeboden door Anya Niewierra – Het Dossier. Win een schilderij van Angeles Nieto: “Ja echt waar, het schilderij van een deel van de cover”

 1. Prachtig. Je zult het maar winnen. Die moet dan erg gelukkig zijn. Ik zeker.

  Like

 2. alleen die ogen al! zou geweldig zijn om dit te mogen ophangen in huis

  Like

 3. Zo…..wauw…mooi zeg….(ben bezig met Spaanse les,en door t schilderij krijg ik meer en meer spaanse visioenen….) 😉
  Ik zou m dolgraag willen winnen….👍😘

  Like

 4. Wow, wat gaaf! Ik heb Het Dossier gelezen en het is een hele spannende thriller. Aan de binnenkant van de kaft zie je dit kunstwerk. Het is echt prachtig. Het hoort echt bij het boek. Het lijkt me fantastisch om het origineel ook op te kunnen hangen. Past prima boven de eetkamertafel.

  Like

 5. Wow….doe heel graag mee voor dit prachtig schilderij 😉

  Liked & shared.

  Like

 6. ‘Het dossier’ is uit, helaas! Het heeft een speciaal plekje gekregen in mijn boekenkast. Hoe mooi zou het zijn om het schilderij van Angeles Nieto daarbij te zien hangen? Elke keer als ik ernaar kijk denk ik dan terug aan Josta, haar verhaal en aan Berlijn – een stad die ook mijn hart gestolen heeft.

  Like

 7. genieten! inspirerend, voor een goed humeur,,,
  graag voor een mooie combi in ons huisje

  Like

 8. Het is een prachtig schilderij. Ik zou het graag willen winnen, maar dat is om dat ik het cadeau zou willen doen aan iemand die ik daar enorm hieperdepiep himmelhochjautsend blij mee zou kunnen maken. Zij blij, ik blij, wat wil je nog meer?

  Like

 9. Nou, daar maak ik bijzonder graag kans op. Het Dossier is met kop en schouders het meest indrukwekkende boek dat ik de laatste tijd heb gelezen. Ik heb er een recensie over geschreven overigens. Kortom….ik maak heel heel graag kans!

  Like

 10. Graag loot ik mee. Niet voor mezelf, weet niet waar ik het zou moeten laten. Gun het liever iemand die er super blij mee zou zijn. Dus Caro en Moon. Mocht ik winnen, dan vechten jullie maar uit bij wie van jullie twee het komt te hangen.

  Like

 11. Ohhh wauw, hij is prachtig 😍! Ik zou hem heel graag een plekje in de huiskamer geven! 👍🍀

  Like

 12. omdat het dossier mij erg aanspreekt en ik van unieke dingen houd zoals dit. IK ben bezig met mijn kamer en dit past er prachtig tussen!

  Like

 13. Dit is super gaaf voor aan mijn, vooralsnog lege, muren in mijn huis! Perfect voor deze rasechte boekenwurm en perfect voor naast mijn goed gevulde boekenkasten ❤

  Liefs,

  Elsa.

  Like

 14. Wow super ik ben 63 ben chronisch pijnpatiente waardoor ik ongeloofelijk veel lees.
  Maar dit schilderij winnen is een heel klein stukje vd hemel ❤

  Like

%d bloggers liken dit: