Sfeerimpressie van de Boeklancering van N 22 – Joyce Roele

Sfeerimpressie van de Boeklancering van N 22 – Joyce Roele

Vroeg eten snel op pad, een boeklancering staat op het programma. Lekker dicht bij de deur op naar Hoorn. Godijn publishing verzorgt een boekpresentatie van het boek N22 van Joyce Roele. photovisi-download (67)

Een 17 jarige debutanten, hoe interessanter kun je het hebben. Bij binnenkomst vielen mij twee dames gelijk op Elly Godijn en Nienke Pool al veel contact gehad via het web maar nu in Real Life. Erg gezellige gelijk kan ik zeggen.. “Als of je elkaar al jaren kent”

Maar daar kwamen we niet voor. Ik werd enorm verrast want hoe leuk de presentatie begon met een voorstuk van Ellis Bell, welke allereerst heerlijk kon vertellen maar ook nog eens prachtig zong. Een aantal liedjes welke goed bij het boek paste! Wat een origineel idee om gelijk de sfeer te krijgen op een presentatie.

20170330_194834

Joyce las een fragment voor uit haar boek, waardoor mijn interesse werd gewekt. Het is een Sci-Fi Young Adult, en lieve mensen dit belooft wat het wordt een serie van vier delen, en Joyce heeft deel twee al klaar deel drie is ze al aan begonnen en deel vier zit al helemaal in haar hoofd. Een mega enthousiaste, passievolle jonge schrijfster, welke weinig slaapt denk ik want haar schrijf dag begint om 22.00 uur en eindigt om 06.00 uur `s morgens.

FB_IMG_1490897861988

Joyce blijkt een schrijfster met flinke zelf kennis met een tikje zelfspot te zijn, wat mij dan ook weer enthousiast maakt, als 17 jarige jezelf al zo goed kennen. Eigenwijs, Koppig , gaat voor wat ze wil. Daarom alleen al, we gaan nog genoeg van haar horen, er zit nog genoeg in de pen.

Er werden vragen gesteld door Elly aan Joyce, er werd beschreven hoe de cover ontstond, dat dat nog al wat voeten in aarde heeft gehad, maar is gekomen tot een werkelijk prachtig eindresultaat.

20170330_200025

Na afloop waar ik even heerlijk kon kletsen, vlogen de N22 boeken over de tafel en aangezien ik weet dat Caroline ook erg van YA houdt toch maar even een cadeautje voor haar gekocht.

Wat een leuke, gezellige, passievolle avond.  Ik ga gauw beginnen N22 ligt hoog op de stapel Moetjes. En nu al zin in 6 mei dan gaan we weer naar de dames toe, voor BOEK10.

Kijk naar deze Foto impressie 

%d bloggers liken dit: