Kijk je mee, er komen weer prachtige boeken aan !!

Kijk je mee, er komen weer prachtige boeken aan !!

 

Zondeval – Marianne en Theo Hoogstraaten

Emilia heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. De informatie in deze brieven is explosief en maakt dat meerdere mensen motieven hebben om deze brieven in handen te willen krijgen. Al snel beseft Emilia dat de jacht op haar is geopend.

Florence 1526
Mirabella heeft Angelina en Michael, haar twee kinderen, allebei iets nagelaten waarmee ze hun een zorgeloze toekomst dacht te bezorgen. Niet lang na haar dood reizen de twee samen naar Rome om Michaels vader te zoeken. Daar blijken de laatste geschenken van hun moeder kostbaarder dan ze vermoedden, en gevaarlijk, want ze zijn hun leven niet zeker meer.

Uitgeverij De Crime Compagnie verwacht 22 mei 2017

Slenderman – Guido Eekhaut

Vroeg op de ochtend, nadat je jonge partner vertrokken is naar haar werk, zit je op je bed. Je denkt na over wat de dag zal brengen en hoe die verdomde sokken aan te krijgen. Dan zie je, in het huis aan de overkant, hoe twee jonge meisjes een oudere vrouw vermoorden. Haar gewoon de keel oversnijden.
Je bent zelf bij de politie geweest, en dus weet je wat je te doen staat. Maar wanneer je vroegere Londense collega’s het huis in kwestie onderzoeken, is er geen lijk, geen spoor van een moord. Jonge meisjes, van nauwelijks veertien, die een brutale moord plegen, het is zelfs in Londen een zeldzaamheid. Lijk of niet, je wil er het fijne van weten. En voor je er erg in hebt, ben je betrokken bij een bizarre zaak, op leven en dood. Op zoek naar het motief van die moorddadige meiden, kom je terecht in de wrede wereld van de Slender Man.
Maar ook dat is niet het einde van je zoektocht…

Uitgeverij Vrijdag verwacht 22 mei ’17

Een Zucht een Schim – Christian Carayon

Een zucht, een schim van Christian Carayon is een literaire thriller over angst, schuld en verlossing.
Geschiedenisdocent Marc-Edouard Peiresoles is geobsedeerd door een gruwelijke gebeurtenis uit zijn jeugd. Drie tieners werden op een zomernacht op een beestachtige manier vermoord. De vermeende moordenaar zit vast, maar zijn schuld in de zaak is nooit bewezen. Als Marc-Edouard via een journalist een uitgebreid dossier over de zaak krijgt, besluit hij de moordzaak opnieuw uit te zoeken. Om de slachtoffers recht te doen, en om zijn eigen angsttrauma het hoofd te bieden. Hij verplaatst zich nauwgezet in de slachtoffers en de moordenaar. Een werkwijze met ongekende gevolgen…

Uitgeverij Luitingh Sijthoff verwacht 22 mei ’17

Hush, Hush – Becca Fitzpatrick

Nora Grey is verstandig, slim en loopt nooit in zeven sloten tegelijk. Haar eerste fout was om verliefd te worden op Patch. Patch maakt de ene fout na de andere en heeft een verleden dat verre van brandschoon is. Verliefd worden op Nora is het beste dat hem ooit is overkomen. Maar kunnen Nora en Patch een brug slaan tussen hun twee verschillende werelden als dat betekent dat hun hart op een hartverscheurende manier op de proef wordt gesteld?

Uitgeverij Moon verwacht 22 mei `17

Incognito – Jan Kees den Hartog

Tom Grant keert terug en
belandt in een wereld die zo duister is dat hij
het bestaan ervan niet had kunnen
vermoeden.
Op verschillende locaties vinden moorden plaats. Op St. John wordt een
deel van het duizenden jaren oude Boek der Dageraad bemachtigd.
De mysterieuze organisatie Het Verbond huurt Tom Grant in om de rest
ervan te vinden. Ze willen voorkomen dat de inhoud openbaar gemaakt
wordt. Een normale opdracht loopt uit in een nachtmerrie. In India zit de
Nieuwe Orde der Assassijnen achter hem aan. Deze middeleeuwse
sekte van huurmoordenaars blijkt nieuw leven ingeblazen te zijn. Hun
leider wil het Boek der Dageraad ook in zijn bezit krijgen. In Parijs raken
het Verbond en de Assassijnen met elkaar in conflict. Dan ontdekt Grant
dat er een gebeurtenis gaat plaatsvinden die de aanslagen van 11
september doet verbleken. Lukt het om een wereldwijd drama te
voorkomen?

Uitgeverij BLU verwacht 22 mei ’17

Als twee druppels water- Anna Snoekstra

Ze is aan het eind van haar Latijn, moe, vies en verlaten. Ze ziet maar één manier om haar leven gemakkelijker te maken: zich voordoen als de tien jaar geleden verdwenen Rebecca Winter. Ze lijkt als twee druppels water op haar, dus het zou moeten lukken. En inderdaad: Rebecca’s ouders verwelkomen haar met open armen. Niemand legt haar een strobreed in de weg. En de warme douche is het heerlijkste wat ze ooit heeft gevoeld.
Helaas: al snel komt ze erachter dat haar leven nu weliswaar
comfortabel, maar ook in gevaar is…

Uitgeverij Harper Collins verwacht 23 mei ’17

Koorts – Deon Meyer

Willem Storm en zijn zoon behoren tot de weinige overlevenden in Zuid-Afrika – en de rest van de wereld – van een allesverwoestend virus. Willem wil hun leven weer opbouwen bij de stuwdam bij Vanderkloof, vanwege de beschutte ligging en de mogelijkheid om elektriciteit op te wekken. Alleen is Vanderkloof niet helemaal verlaten.

Een groep uitschot gebruikt het plaatsje als uitvalsbasis, en houdt een vrouw gevangen. Ze hadden door kunnen rijden, maar zo zit Willem niet in elkaar. Wanneer het tot een schietpartij komt, blijkt niet Willem, maar de dertienjarige Nico het koelbloedigst.

Als Nico jaren later zijn memoires schrijft en terugkijkt op zijn leven, lezen we over de momenten waarop zijn hart werd gebroken, zijn loyaliteiten op de proef werden gesteld, en over zijn pijnlijkste herinnering: de moord op zijn vader.

Uitgeverij Bruna.B.V. Verwacht 23 mei ’17

Wie schrijft, die blijft – Mhairi Mc Farlane

Op de bruiloft van twee collega’s wordt Edie gekust… door de bruidegom, in het zicht van de bruid. En terwijl ze – achtervolgd door woedende bruidsmeisjes – naar haar hotelkamer vlucht, weet ze één ding zeker: haar leven zal voorlopig niet meer hetzelfde zijn. Gelukkig werpt haar baas haar een reddingsboei toe: ze mag de biografie van een bekende acteur gaan schrijven. Dag Londen,
hallo Nottingham!

Een heerlijke roman over jezelf zoeken en vinden, over ontdekken
waar je voor staat en wie je echte vrienden zijn … en natuurlijk
over de liefde!

Uitgeverij Harper Collins verwacht 23 mei ’17

De schitterende doden – Belinda Bauer

Hij zou haar kunnen doden.
Zij zou het kunnen toelaten.

Eve Singer is op zoek naar de dood. Haar carrière als misdaadverslaggever lijkt voortijdig aan zijn eind te komen en ze is bereid om alles te doen om haar op sensatie beluste publiek tevreden te stellen. De moordenaar is ook op zoek naar de dood, om aan iedereen de schoonheid van het sterven te laten zien. Hij kondigt zijn macabere optredens van te voren aan en zorgt ervoor dat deze voor iedereen te zien zijn.

Wanneer de moordenaar contact opneemt met Eve, grijpt ze deze kans om als eerste de moorden te verslaan met beide handen aan.

Uitgeverij Bruna b.v. verwacht 23 mei ’17

One Comment on “Kijk je mee, er komen weer prachtige boeken aan !!

%d bloggers liken dit: