Boeken nieuws·Goudenstrop en Schaduwprijs·Recensies

Gefeliciteerd de winnaars van De Gouden Strop en De Schaduwprijs zijn bekend

Gefeliciteerd

de winnaars van

De Gouden Strop en

De Schaduwprijs zijn bekend

De Gouden Strop is de prijs voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende roman. Deze prijs is in 1986 in het leven geroepen door het genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs. De diamantenkogel is de Vlaamse tegenhanger van deze prijs. Er is een geldbedrag mee gemoeid van €10.000,00 en een beeldje van de kunstenares Marianne van den Heuvel. En wie gaat er met deze prijzen naar huis?

De Gouden strop winnaar is Felix Weber

9200000060212541

 

 

 

 

Van harte gefeliciteerd namens alle leden van Mustreads or not.

 

De Schaduwprijs, is een literaire aanmoedigingsprijs voor het spannendste Nederlandstalige debuut. Ingesteld door het genootschap van Nederlandstalige Misdaadauteurs in 1997. Jaarlijks uitgereikt voorafgaande aan de Spannende boeken weken. De winnaar ontvangt een geldbedrag en een zeefdruk van kunstenaar Daan Jippes

De Schaduwprijs is dit jaar gewonnen door Jan Van der Cruysse met Bling Bling

bling.inddVan harte gefeliciteerd met deze geweldige aanmoedigingsprijs Jan, namens alle leden van Mustreads or Not.

Vanaf morgen beginnen de Spannende boekenweken en dan kunnen jullie de boeken van de winnaars en natuurlijk van alle genomineerden aanschaffen en krijgen jullie het spannende boekgeschenk van Deon Meyer cadeau, De vrouw in de blauwe mantel.