Recensies·Recensies van Moon

Goede Dochter – Karin Slaughter “Hoe krijgt ze het voor elkaar.”

Goede Dochter – Karin Slaughter

“ Hoe krijgt ze het voor elkaar, Karin Slaughter flikt het weer.. Wat een pageturner!”

10

De Achterflap

Achtentwintig jaar geleden: het zorgeloze leven van zusjes Charlotte en Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord door een gruwelijke aanslag. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

Achtentwintig jaar later: Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – is advocaat geworden, in de voetsporen van haar vader. Dan is ze getuige van een nieuwe aanslag, en de details van het misdrijf halen de herinneringen naar boven die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven…

Mijn Mening

“ I Don’t Like Mondays”

Wanneer je als groot fan van een schrijver haar nieuwste boek mag ontvangen, dan stuiter je even door de kamer. Karin Slaughter “Goede Dochter”, was zo`n stuiter momentje

Slaughter weet je gelijk te boeien, de pakkende inleiding laat je als thriller fan gelijk op het puntje van je stoel zitten. Je thriller voelsprieten staan op scherp en je raakt erg benieuwd naar hoe het verder volgt. Wat Charlie en Sam meegemaakt hebben 28 jaar geleden, maakt een intrigerende indruk waardoor je wilt weten hoe de rest van het verhaal zich gaat ontwikkelen. Met zo`n start verwacht je vuurwerk.

En Vuurwerk krijg je vanaf het begin tot het einde houd Karin Slaughter je in haar macht, de spanning is om te snijden, maar vooral de drang om achter de waarheid te komen houd je gekluisterd aan de bladzijde. Hoe doet ze dit, elk boek van haar hand is een Pageturner, deze standalone is er eentje in de overtreffende trap. Slaughter bevestigd maar weer dat zij de Queen of Crime is.

Goede dochter is een verhaal wat je meeneemt in een indrukwekkende rollercoaster van emoties. Het verhaal raakt je, niet alleen vanwege het verhaal van Sam en Charlie maar ook de andere personages en de kracht van de twee hoofdkarakters maken het verhaal compleet. Weer laat Slaughter mij genieten, maar geeft me ook irritaties want het boek is veel te snel uit en nu moeten we weer wachten op een nieuw boek van de Queen of Crime.

Ditmaal geen verhaal over Sara, Will of Faith, maar een standalone die je van je sokken blaast. Een boek wat je niet kan laten liggen. Een Pageturner welke je raakt, onder je huid gaat zitten, omdat de emoties van de bladzijde spatten. Het kan je niet onberoerd raken.

“Ze zou de doos nooit meer openen”

Mogen we niet meer dan 5 sterren geven, Goede Dochter verdient er zeker 8 ********. Maar helaas is dit niet mogelijk. Ren naar de winkel deze Slaughter moet je hebben gelezen.

bnbbeheerder-5-sterren-reviews-op-airbnb (1)Lieve Leesgroet Moon 

Koop bij bol.com

photovisi-download (30)