De Lustkronieken – Liza Daen

De Lustkronieken – Liza Daen

De Lustkronieken neemt de lezer mee naar de beleving van onbekend erotisch genot en fantasie

Samenvatting:

Liza Daen bestudeerde lange tijd filosofie met de vraag hoe de hedendaagse geïsoleerde en eenzame mens het contact met zichzelf en de wereld kan herstellen. Na een lange ascetische periode vertaalde zij haar innerlijke zoektocht naar een erotische reis en vond daarin nieuwe antwoorden. In zekere zin zijn De Lustkronieken haar persoonlijke verslag van die reis, geïnspireerd door ontmoetingen, vergezichten en nieuwsgierigheid, die iedere reiziger kent.

Liza Dean inspireert, schrijft en blogt over essentiële levensonderwerpen. Ze doet dit vanuit verrassende invalshoeken en duidt samenhang in zaken die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Zware thema’s , duistere fantasieën en taboes maakt zij hiermee toegankelijk, begrijpelijk en herkenbaar. In al haar werk staat Levenslust centraal, waarbij het contact tussen ontheemde mensen met alle vormen van lust wordt hersteld.

Mijn mening:

Deze erotische roman mocht ik lezen via uitgeverij Aspekt. Weer eens iets anders als een thriller of ya boek.

Van Liza Daen had ik nog niet gehoord en was ook erg benieuwd in hoeverre deze roman te vergelijken was met 50 Tinten of de boeken van Sylvia Day.

De cover was mooi, al had ik wel zoiets van een slaande hand op een vrouwenbil, dat gaat weer over een onderdanige vrouw. Niets is minder waar. Liza schrijft verschillende korte erotische verhalen. Soms komen de personages een paar keer voor en soms zijn het andere personages die het verhaal maken. Vrouwen zowel als mannen spelen de hoofdrol. In sommige verhalen komen ook drie personen voor. Liza neemt geen blad voor de mond en noemt alles bij naam.

Life is not een problem to be solved,

yet a reality to be experienced

Het is zeer zeker pornografisch geschreven, maar niet platvloers en smerig.

Ik heb met plezier deze roman gelezen en moet zeggen dat Liza een zeer prettige schrijfstijl heeft. Voor lezers die van dit genre houden zeer zeker een aanrader. Heerlijk om af en toe tussendoor een verhaal te lezen, al moet ik zeggen dat ik het boek in een middagje uit had   😉

Wat me wel op viel was dat ik op bol.com keek en daar 2 recensies zag staan bij de Lustkronieken 1 maar ook bij de Lustkronieken deel 2. Deze bleken beide hetzelfde te zijn en ook twee keer gedeeld. Dus 4 recensies, die allemaal hetzelfde waren met 5 sterren.

download (4)

  • Schrijfstijl       4
  • Leesplezier     4
  • Psychologisch 3
  • Spanning         3
  • Originaliteit    2

Lieve leesgroet Caroline

Koop bij bol.com
photovisi-download (10)

%d bloggers liken dit: