Recensies·Recensies van Moon

Dex – Miranda Hillers ” Konden we maar weer even jong zijn..”

Dex – Miranda Hillers

Na het lezen van Dex, zou ik zomaar weer een paar jaren jonger willen zijn. En eens even gaan buurten in het huis van de mannen van WWW.

th

De Achterflap

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven. Het zou zo eenvoudig moeten zijn. Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn. Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden. Ik ben niet goed genoeg voor haar. Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar. Maar ik hou van haar en ondanks alle omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen. Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes.

Over de WWW Serie

WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer. Wanneer ze de ware tegen komen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.

Mening

Na het lezen van Kai, was ik al lezer enorm nieuwsgierig naar meer van deze vierluik. Gelukkig had Miranda al een eerder boek geschreven en mocht ik deze ook lezen.

Dex, begint zoals je gewend bent van Miranda, met rondvliegende hormonen welke je kunt verwachten bij vier jongvolwassen jongens in één huis. Miranda Hillers neemt je mee naar de wereld van ontluikende liefdes, relaties en vriendschappen. Heerlijk ontspannend leesvoer.

Miranda vertelt het verhaal van Dex en Mila, Dex woont samen met Kai, Liam en Collin in het huis van Kai zijn ouders. Dex heeft het niet gemakkelijk, hij worstelt met zijn inkomsten, zijn afkomst en de liefde. Ook ditmaal waan je je als lezer in de wereld van de jongvolwassenen, het is herkenbaar voor de oudere lezers maar zeker ook voor de new adults. De problemen waar je in die leeftijd tegen aanloopt worden door Hillers duidelijk beschreven en zijn een spiegel naar de werkelijkheid. De flinke dosis seksueel getinte scenes geven het verhaal snelheid, en maken dat je door het boek vliegt. Wegleggen is geen optie, want mede door het onderliggende gevoelige onderwerp, het verschil tussen Mila en Dex, raakt het verhaal je. De gevoelens van de hoofdkarakters spatten van de bladzijdes af, en maken dat je meerdere malen een traantje moet laten. Miranda Hillers weet de juiste snaar te raken.

Na Kai en Dex ben ik onder de indruk van de schrijfstijl van Miranda Hillers, voel ik me weer even een jongvolwassene en geniet ik van de ongedwongen sfeer, de oplaaiende gevoelens en de herkenbare problemen die bij die leeftijd horen. Zijn we niet allemaal jong geweest? Willen we niet allemaal weer jong zijn. Na het lezen van Dex, zou ik zomaar weer even terug in de tijd gaan zijn en eens even gaan buurten in het huis van de mannen van WWW.

4 heerlijke sterren voor 4 heerlijke jongens die we allemaal willen leren kennen!!download (40)

Lieve Leesgroet Moon

Koop bij bol.com

photovisi-download