“Wat komt er uit” wat verschijnt er binnenkort in de boekhandel?

photovisi-download (2)

Deal met de duivel – Steve Hamilton

Nick Mason zit al vijf jaar onschuldig gevangen voor de moord op een DEA-agent als hem de kans wordt geboden weer vrij te komen. Hij hoeft alleen maar een deal te sluiten met de meedogenloze crimineel Darius Cole. De enige voorwaarde: als je telefoon gaat neem je op en doe je wat er van je gevraagd wordt. Nick geniet van zijn vrijheid en probeert de band met zijn ex-vrouw en dochter weer te herstellen, maar dan gaat de telefoon en krijgt hij zijn eerste opdracht…

Uitgeverij Luitingh Sijthoff verwacht 7 juli ’17

1

Nieuwe jongen – Tracy Chevalier

Aanbeland op zijn vierde school in zes jaar tijd, weet diplomatenzoon Osei Kokote dat hij een bondgenoot nodig heeft wil hij zijn eerste schooldag overleven. Hij heeft dus geluk dat het klikt met Dee, het populairste meisje van de school. Maar één leerling kan het niet uitstaan getuige te zijn van deze ontluikende verwantschap: Ian besluit om de vriendschap tussen de zwarte jongen en het gouden meisje te verwoesten. Aan het eind van de dag zullen de school en haar hoofdrolspelers – zowel de leraren als de leerlingen – nooit meer hetzelfde zijn. De tragedie van Othello wordt verplaatst naar een voorstedelijk Washingtons schoolplein in de jaren 70, waar kinderen verliefd worden en al voor de lunch niet meer verliefd op elkaar zijn, en een onverschillig racisme beoefenen zoals ze dat bij hun ouders en leraren hebben opgepikt. Verteld over de schouders van vier elfjarigen 

Uitgeverij Nijgh &van Ditmar verwacht 11 juli ’17

2

 

Hij, hij en ik – Kristan Higgins

Net toen Faith Holland voor het altaar stond om haar jawoord te geven, vond haar verloofde het tijd. Tijd om op te biechten dat hij weliswaar gek op haar was, maar dat hij op cruciale momenten aan Justin Timberlake moest denken om iets voor elkaar te krijgen. En dat het hem dus verstandig leek om maar niet te trouwen.

Faith kon destijds maar één ding bedenken: vluchten en in de anonimiteit van de grote stad haar wonden likken. Maar nu heeft haar familie haar nodig, en zit er dus maar één ding op: terugkeren naar Blue Heron…

Uitgeverij Harper Collins verwacht 11 juli ’17

3

Hartstocht 1 Overmeesterd – Maya Banks

Deel 1 van de Hartstocht-trilogie
Hij neemt wat hij wil, zonder wroeging of schuldgevoel. Ze stond daar in zijn club, als een schitterend, puur juweel. Onaangeroerd, onbezoedeld, nog onschuldig. Hij wenkte haar naar zijn privévertrekken, voelde haar spanning maar ook haar begeerte. Ze zou niet weggaan voordat hij haar bezat; ze zou zich aan hem onderwerpen.

Zij is er niet zeker van dat zij hem kan geven wat hij nodig heeft. Haar verstand zei haar weg te rennen, maar haar hart smeekte haar te blijven. Ze wist niet of‑ze zich ooit volledig kon onderwerpen, maar diep vanbinnen wist ze dat ze het wilde proberen. En ze wist dat als ze zich door deze man zou laten domineren, ze nooit meer terug zou kunnen…

Uitgeverij Boekerij verwacht 11 juli ’17

4

Drie meter onder nul – Marina Heib

Ze kiest haar slachtoffer. Ze beraamt de moord. Ze laat niets aan het toeval over. En ze heeft geen medelijden. Geduld is een schone zaak voor een jager.
Het lijkt zo’n normale jonge vrouw: ze is een uiterst succesvol IT-specialist, onafhankelijk, zelfverzekerd, intelligent en mooi. Maar ieder mens heeft een duistere kant…

Op een mistige donderdag in november verandert alles. Die dag besluit ze: ik word moordenares. Hoe kwam deze jonge vrouw tot deze beslissing?

Uitgeverij Harper Collins verwacht 11 juli ’17

5

photovisi-download (3)

 Zij doe volgen – Ingar Johnsrud

Rechercheur Fredrik Beier wordt naar een uithoek van Oslo geroepen om een massamoord te onderzoeken. Alles wijst op een religieuze wraakactie, maar Fredrik en zijn jonge vrouwelijke partner Kafa Iqbal zijn ervan overtuigd dat er meer aan de hand is…

Uitgeverij Boekerij verwacht 11 juli ’17

6

Een fijne neus voor liefde – Stacey Lee

Mimosa en haar moeder zijn de laatste aromateurs op aarde. Met behulp van hun uitzonderlijke reukvermogen kunnen ze liefdesdrankjes maken waarmee ze verliefde mensen helpen, en dus is ze voorbestemd voor een leven lang plukken, wieden en brouwen. Maar bovenal moet ze zorgen dat ze zelf nooit verliefd wordt, want dat zou haar sublieme reukvermogen schaden.

Als ze per ongeluk een elixer aan de verkeerde vrouw geeft – een nvergeeflijke fout die ze beslist niet aan haar moeder durft op te biechten! – loopt alles al snel uit de hand. Er is nog maar één manier om het goed te maken, en de enige die haar daarbij kan helpen is de zoon van de inmiddels zwaar verliefde vrouw.

 Uitgeverij Harper Collins verwacht 11 juli ’17

7

Praagse nachten – Benjamin Black

Praag, 1599. Christian Stern, een jonge dokter, is net in de stad aangekomen. Op de eerste avond vindt hij het lichaam van een jonge vrouw, half begraven in de sneeuw.
De dode vrouw is niemand minder dan de minnares van de keizer, en er is geen tekort aan verdachten. Stern wordt door de keizer zelf in dienst genomen om de moord te onderzoeken. Tijdens de zoektocht naar de dader belandt hij in de schimmige wereld van het hof van de keizer – verzwegen zaken, brieven geschreven in code en bittere rivaliteit. Maar er is geen weg meer terug, Stern zit er tot over zijn oren in.

Uitgeverij Querido verwacht 11 juli ’17

8

Het verboden boek – Christian Jacq

Verhalenverteller pur sang Christian Jacq verrast met zijn nieuwe Setna-serie, over de jongste zoon van koning Ramses de Grote. Laat je meevoeren naar het Egypte van de farao’s, magiërs en graftombes.

Uitgeverij Xander verwacht 12 juli ’17

9

 

De schone slaapster – Mary Higgins Clark

Vijftien jaar geleden werd Casey veroordeeld voor de moord op haar verloofde… Laurie Moran, producente van het cold case-programma Verdacht, is ervan overtuigd dat Casey onschuldig is. Maar is Casey wel zo betrouwbaar?

 Uitgeverij Xander verwacht 12 juli `17

10

Blonder wordt het niet – Ellen Berg

Maja heeft van alles aan haar hoofd: ze runt een eco-kapsalon met veeleisende klanten, heeft een puberende zoon, een kritische tante, een Russische assistente. En ook nog een vriend die komt en gaat wanneer hij wil. Haar remedie? Wassen, knippen, föhnen!

Uitgeverij Xander verwacht 12 juli ’17

11

Vergeet me niet – Val Emmich

De tienjarige Joan is geboren met een zeldzame gave; ze kan zich elke dag van haar leven exact herinneren. Tot haar frustratie kunnen anderen dat niet. Het is daarom haar grootste angst zelf vergeten te worden. Ze bedenkt
een oplossing: ze wil een onvergetelijk liedje schrijven, maar daar heeft ze wel iemand bij nodig. En dat is Gavin, een artiestenvriend van haar ouders, die net zijn geliefde, Sydney, verloren is.
Ze sluiten een pact: Joan vertelt Gavin alles wat ze zich herinnert van Sydney, en Gavin helpt haar een gedenkwaardig nummer te schrijven. Maar dan
onthult Joan enkele feiten over Sydney waarvan Gavin niets wist, waardoor hij niet alleen hun verleden maar ook zijn toekomst moet heroverwegen.

Uitgeverij Ambo/ Anthos verwacht 13 juli ’17

12

photovisi-download (4)

 

%d bloggers liken dit: