Het vriendenboekje van Mustreads or Not! Met vandaag ..; Lara van Hardeveld

  • Naam

Lara van Hardeveld

15978017_744970255657853_3451252628132401701_n

 

  • Sinds wanneer ben je verslaafd aan lezen?

Toen ik tien was begon de echte verslaving

photovisi-download (9) 

  • Beschrijf eens kort welke boeken je graag leest en waarom?

Ik lees graag YA boeken omdat het vaak over mensen gaat van mijn leeftijd. En omdat de verhalen vaak dichterbij mij staan.

 photovisi-download (8)

  • Welk boek uit je jeugd kun je je nog heel goed herinneren?

 Op en Top Fien, deze kreeg ik altijd voor mijn verjaardag. En ik had ze binnen één dag uit !!

photovisi-download (7)

  • Wanneer jij een Boekkarakter zou mogen zijn, wie zou je dan willen zijn en waarom?

 Ik denk dat ik iemand uit het boek 54 minuten zou willen zijn. Ik heb niet perse één persoon in gedachten. Dit omdat het boek over pesten gaat en omdat het heel spannend is. Ik zou dan degene willen zijn die iedereen probeert te redden, zonder dat het uitmaakt wat er mij gebeurd.

 photovisi-download (10)

  • Welk boek had je graag zelf willen schrijven

 The Hunger Games Trilogie 

download (5)

  • Met welke schrijver of schrijfster wil je wel een uurtje kletsen en waarom juist hem of haar?

 Met Mel Wallis de Vries, omdat ik al vanaf mijn tiende helemaal verslaafd ben aan haar boeken, en ik zou graag willen weten hoe zij al die verhalen allemaal “verzint”

 photovisi-download (11)

  • Wanneer we jou een boekenbon van 100 euro geven welke boeken koop je meteen? En natuurlijk waarom juist die?

 Ik zou sowieso het boek ” Thirteen reasons why” kopen, dit omdat het boek over zelfmoordproblemen gaat en ik hier ook mee heb gezeten. Ik zou willen weten hoe ze dit beschreven hebben. Voor de rest zou ik zoveel mogelijk boeken van mijn lijst gaan kopen, maar deze krijgt voorrang.

photovisi-download (12)

  • Welk boek zou jij graag verfilmd zien worden en wie spelen dan de hoofdpersonen in de film?

Het boek Vals van Mel Wallis de Vries. Dan zouden mijn vrienden en ik de hoofdrollen spelen, omdat ik altijd al eens in een film zou willen spelen.

photovisi-download (14)

  • Als je zelf een boek zou mogen schrijven, waar zou het over gaan

 Dit boek zou gaan over mijn leven. Ik heb vier jaar lang enorm veel last (gehad) van depressies en zelfmoord gedachten. Ik zou hier over schrijven, over hoe dit begonnen is , hoe zwaar het is en wat ik allemaal heb gedaan om het minder te laten worden.

photovisi-download (15)

photovisi-download (6)

%d bloggers liken dit: