Geplaatst in Boekentips

Shirley haar boekentip ; Echo – Tamara Geraeds

Echo – Tamara Geraeds 

9200000072026076

Tamara Geraeds, een auteur met lef, heeft met haar thrillerdebuut Echo een belangrijk thema in haar boek verwerkt : Kindermishandeling. Gruwelijk, omstreden en zeker realistisch. Gewaagd, maar het werd meteen heel goed ontvangen. Tamara schreef Echo met een reden. Niet alleen om mensen leesplezier te geven, maar vooral om mensen bewust(er) van de ernst van kindermishandeling te maken en om ze te laten weten hoe belangrijk het is je medemens te ZIEN.

Een voorproefje van Echo

Sara groeit op bij haar demonische moeder, gevangen binnen de muren van een huis vol pijn en vernedering. Ze lijkt geboren voor het ongeluk, het lot gooit de ene na de andere gruwel voor haar voeten. Genadeloos wordt haar elk sprankje hoop ontnomen en elk moeizaam gevonden stukje geluk wordt overschaduwd door onmenselijke straffen.
Toch laat de jonge Sara zich niet uit het veld slaan. Ze blijft vechten voor haar leven en de vrijheid waar ze zo naar verlangt. Zal haar overlevingsdrang groot genoeg zijn? Zal ze ooit de verschrikkingen uit haar verleden kunnen verdrijven? Of zal Sara bezwijken onder de druk van zo veel kwaad?

Lees op haar site alvast een hoofdstuk van Echo en bekijk voorafgaand onderstaande indrukwekkend speech van Niko Persoons, die een waardevolle toelichting geeft bij de inhoud en boodschap van het boek. Kevin van Gils en Michael Reefs maakten en bewerkten de film.

Speech over Echo – Niko Persoons

 

Ben je nu nieuwsgierig geworden ?   Je kunt het boek kopen via deze link

BANNER-2017-JPG-1024x561

 

Auteur:

Lees je mee op ons blog welke boeken wij je aanraden?? Geniet van het leven, pluk de momenten.. dat is ons motto voor het leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s