Puta –Sterre Carron “Sterre overstijgt zichzelf, Puta is Huiveringwekkend, Angstaanjagend en Aangrijpend. Hoe krijgt ze het voor elkaar?”

Puta –Sterre Carron

“Sterre overstijgt zichzelf, Puta is Huiveringwekkend, Angstaanjagend en Aangrijpend. Hoe krijgt ze het voor elkaar?”

9200000080975659

Mening

“For many years I`ve kept my mouth shut. Now, I will make sure you keep yours…  forever, assholes!

Een geweldig verzoekje van Sterre, “Moon, zou jij mijn manuscript willen lezen?” Wat een moeilijke vraag. Alles aan de kant en lezen maar.

Sterre neemt je weer mee naar Mechelen, Rani Diaz en Bert Simons raken verstrikt in een luguber onderzoek. Wanneer Manon haar vriendin Flore vindt met doorgesneden keel, start het team van Rani Diaz een onderzoek. Als er nog twee mensen op gruwelijk manier om het leven komen, hoopt het team dat het hierbij blijft! De zaken lijken niets met elkaar te maken, maar is dit wel zo? Rani en Simons staan voor een groot raadsel, waarom lopen alle sporen dood?

Het ogenschijnlijk kalme begin wordt al razendsnel een lugubere thriller, Zo eentje welke we gewend zijn van Sterre. Haar schrijfstijl wordt per boek sterker en doortastender. De moorden worden indrukwekkender en aangrijpender, ook in Puta overstijgt Sterre zichzelf weer. Zelfs de doorgewinterde thrillerliefhebber zal in dit verhaal een paar keer moeten slikken. Hoe ze het doet is een raadsel, maar weer weet Sterre Carron je mee te nemen in een rollercoaster van gruwel en intrigerende personages. Het voelt als thuiskomen in het team van Rani Diaz welke er alles aandoen om ook dit keer weer de zaak op te lossen. Dit team is een sterke basis voor een snijdende  psychologische thriller.

Eenmaal begonnen in Puta kom je al snel in tweestrijd, door lezen omdat je wilt weten hoe het in elkaar steekt? Of het boek aan de kant leggen? Want als het uit is, is het uit en moet je weer een tijd wachten op een nieuw verhaal. De drang om achter de waarheid te komen overwint in alles en je raakt weer volkomen in de ban van Sterre en haar heerlijke schrijfstijl.

De bekwame thrillerschrijfster Sterre weet op het juiste moment een twist in het verhaal te verwerken, waardoor je steeds weer op het verkeerde been wordt gezet. En als je denkt dat je het ergste hebt gehad… Vertrekt de achtbaan weer en ga je verder in de rollercoaster die Puta heet. De spanning is ook ditmaal om te “snijden”, en wegleggen blijkt geen oplossing te zijn. Sterre begeleidt je langzaam naar de plot toe, een plot waarbij de rillingen over je rug lopen.

Hoe is het mogelijk dat een schrijfster elke boek weer groeit en groeit? De lat ligt weer hoog voor Sterre, maar zoals we inmiddels gewend zijn overstijgt zij deze met gemak.

Sterre doet het weer, door de combinatie van een ijzersterk team en een heerlijke reeks van lugubere gebeurtenissen is Puta een Mustread eerste klas. Deze boeken moet je echt gelezen hebben, pas dan snap je wat ik bedoel. Voor mij is Sterre “De Thriller Koningin.”

Lieve Leesgroet Moon

th

Koop bij bol.com

photovisi-download (62)

2 Comments on “Puta –Sterre Carron “Sterre overstijgt zichzelf, Puta is Huiveringwekkend, Angstaanjagend en Aangrijpend. Hoe krijgt ze het voor elkaar?”

  1. Pingback: Winactie…….; Puta – Sterre Carron. Deze Mustread is een gokje wagen waard… – Mustreads or not!

  2. Super super graag doe ik mee aan de winactie van Sterre Carons Puta.
    Het antwoord is Matsya.🍀🍀🍀

    Like

%d bloggers liken dit: