Boekenuitjes

Op stap…; Op naar de boek presentatie van Verzwegen – José Kruijer

Op stap…; Op naar de boek presentatie van Verzwegen – José Kruijer

 

21751760_1910094629016953_5580482129095497991_n

Vrijdag avond 19.30 uur en we zijn ditmaal in Heerhugowaard, lekker dichtbij de deur, dus deze presentatie kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Samen met Carla hebben we eerst een heerlijke cappuccino gedronken voor we op pad gingen. Hoe grappig eigenlijk, dat je elkaar helemaal niet kent, maar via pb`s contact hebt over dezelfde passie voor het lezen, boeken en alles wat daarbij komt. En het eigenlijk gelijk klikt.

Bij de Bruna in winkelcentrum Middenwaard was het gezellige druk toen we aankwamen, lees geweldig druk!

Het leek of heel Heerhugowaard was uitgelopen om aanwezig te zijn bij de boekpresentatie van “Verzwegen”. Op zich niet zo gek als je je bedenkt dat José juf is van de groepen 3,4 en 5. Een aantal van de kinderen was ook aanwezig bij de presentatie, ze waren enorm trots op Hun juf.

20170922_193335

Marianne Vork van NAU-uitgever, vertelde eerst iets over het tot stand komen van het boek. Als of het een bevalling is en je nu eindelijk je kindje in handen krijgt. Een herkenbare vergelijking, want ik kan me indenken als je zoveel passie hebt gestopt in het schrijven van een boek, dat dit inderdaad een heel spannend moment is. Maar José leek ogenschijnlijk rustig. De heerlijke nuchterheid van een passievolle, creatieve vrouw uit de Noordkop.

Ook José kwam aan bod en zij vertelde over haar ervaring en de weg naar deze bevalling toe! Uit alles proef je haar passie en haar creativiteit. Meer en meer werd ik nieuwsgierig naar “Verzwegen”. Waarvan Rosalinde Weel, zelf ook schrijfster van zelfhulpboeken, José het eerste exemplaar overhandigde.

photovisi-download (6).jpg

Bekijk hier de Boek overhandiging van Rosalinde Weel aan José Kruijer

Natuurlijk werden ook de familie leden in het zonnetje gezet en ontvingen zij allen een exemplaar. Waarna het signeren begon. De rij was enorm lang en zelfs mensen welke nooit een boek lezen kochten het boek. Wat toch wel wat zegt over de uitstraling van zowel José als de prachtige cover van het boek.

boek_9789491535765

Wij stonden echt op de verkeerde plek en waren als laatste aan de beurt, maar dat gaf helemaal niets, want zo konden Carla en ik heerlijk kletsen over boeken en leeservaringen. En was er genoeg tijd om even te kletsen met Marianne, de uitgeefster van “Verzwegen” over wat er allemaal nog meer staat te gebeuren bij NAU. Maar helaas we konden niet alles loskrijgen van Marianne, maar wel dat we NAU-uitgeverij in de gaten moeten houden want er komt van alles aan…

Ik kijk ernaar uit.

Wat een heerlijke avond, we werden hartelijk ontvangen, de boekpresentatie was een groot succes, José heeft me geraakt met haar heerlijke nuchterheid en passie en natuurlijk de ontmoeting met Carla. Deze avond was zeer geslaagd.

Bedankt José en Marianne.

Lieve Leesgroet Moon 

 

photovisi-download (5)