Recensies·Recensies van Moon

De Organizing Agenda 2018 – Zamarra Kok “De agenda die overzicht brengt in de drukke hectiek van het alledaagse gezinsleven.”

 De Organizing Agenda 2018 – Zamarra Kok

“De agenda die overzicht brengt in de drukke hectiek van het alledaagse gezinsleven.”

Structuur, overzicht en inspiratie, dat is wat je zoekt in een agenda. Organiseer moeiteloos je (werk)afspraken, taken, geldzaken en huishouden. Nieuw in de Organizing Agenda is de horizontale weekindeling op twee pagina’s, met lekker veel schrijfruimte per dag.  In de weekindeling kun je naast boodschappen en maaltijden ook je zakelijke uren- onkosten- en kilometerregistratie noteren. Opvallende stickers helpen je om belangrijke gebeurtenissen duidelijk te markeren. Daarnaast bevat deze vrolijke full colour agenda  praktische artikelen over onder andere opruimen, het vinden van innerlijke rust, brandpreventie en duurzame modetips.

Schermafdruk-2017-08-11-16.12.12-300x300

Mijn ervaring

Wie heeft het niet; Druk, Druk, Druk. Zou deze prachtig vormgegeven agenda, een uitkomst zijn om je leven zo in te richten dat je meer tijd hebt voor jezelf en je omgeving? Zamarra Kok weet met de uitstraling van deze agenda je aandacht te trekken. Door de ringband waarmee de agenda bij elkaar wordt gehouden, is het invullen een koud kunstje. Je kunt alle ruimte benutten, en hebt meer ruimte om te schrijven.

De agenda bevat stickers voor belangrijk voorkomende dingen in een leven, tandarts, schoolreisje, vrije dag, vakantie maar ook de periodieke schoonmaakwerkzaamheden kun je inplannen. Handig overzichtelijk maar vooral praktisch. De tips en tricks voor de kerst, vakantie, de Bucketlist voor 2018 en veel handige invullijstjes aan alles is gedacht. Zamarra maakt je leven een stuk geordender.

voorbeeld-vakantieplanner-300x229

Naast de stickers en de dagen, bevat deze agenda ook een budgetplan en een taak planner voor elke maand hierdoor kun je inzicht krijgen in de komende kosten en de taken, welke je af kunt vinken wanneer ze gedaan zijn. Ook dit weer heerlijk inzichtelijk

De organizing agenda maakt het leven zichtbaar, door de vele extra`s welke de agenda bevat. Zo ook elke week een kleine ruimte waarin je kunt aangeven wat je gaat eten, voldoende ruimte voor je afspraken en notities. Ook je gewerkte uren, onkosten en kilometers kun je invullen per dag.

voorbeeld-kalender-agenda-300x231

Zamarra Kok weet heel goed hoe het allemaal in elkaar steekt. Ze heeft de dingen die ertoe doen toegepast in deze agenda, wat het drukke leven in deze tijd aantrekkelijker maar vooral overzichtelijker en dus rustiger maakt.

voorbeeld-maand-en-budgetplanner-300x229.png

De Organizing Agenda 2018 is een Musthave voor iedereen die opzoek is naar structuur, tips, weetjes maar vooral hulp om je leven op de rails te houden. Rust te creëren in de drukte van deze tijd. En dus rust te krijgen in je hoofd. Deze agenda gaat je hier zeker bij helpen. Kijk ook eens op haar website voor meer informatie; http://www.zamarra.nl/

Op naar 2018, met deze agenda zal mijn hoofd een stuk rustiger zijn. Dank je wel Zamarra Kok.

5

Lieve Leesgroet Moon 

 Koop bij bol.com

photovisi-download (71)