Leesclub·Recensies

Ans Stier las..; Contact – Esther van der Ham #MustreadsorNotLeesclub

Contact – Esther van der Ham #MustreadsorNotLeesclub

“Een ware Pageturner”

9200000078047046

Emma is een goede advocate. Ze heeft heel veel meegemaakt in haar jeugd. Op een gegeven moment kan ze het niet meer aan en slaan bij haar de stoppen door. Ze begaat een grote fout waardoor ze in de gevangenis beland. Omdat ze niet over haar verleden en de misdaad wil spreken krijgt ze het zwaar in de gevangenis. Ze is een buitenbeentje en wordt door medegevangenen gepest. Omdat ze in de gevangenis zit heeft ze geen contact meer met haar kinderen waar ze veel verdriet van heeft. Ze wordt depressief. Ze doet haar best hier bovenop te komen en bereid zich voor op het leven buiten de gevangenis.

De Mening van Ans..;

Het boek neemt je mee naar het leven achter de tralies. De ervaringen van hoe het is om gevangen te zitten en vrijwel geen contact te hebben met de buitenwereld. Het is een aangrijpend verhaal. Het is zeer realistisch neer gezet. Het boek leest soepel weg door de prettige schrijfstijl, niet al te lange hoofdstukken en een prettig lettertype. Ook het papier voelt prettig aan. Je kan merken dat er kwaliteitspapier gebruikt is en er veel zorg aan besteed is om een goed verhaal in een mooi boek te verwerken.

Een ware pageturner, een Mustread die ik waardeer met vijf sterren!

 

Lieve Leesgroet Ans Stier

18301112_1920080164899412_2585314021882077796_n

photovisi-download (4)