Recensies·Recensies van Moon

Verzwegen – José Kruijer “ Verzwegen, Deze parel verdient het om gelezen te worden.”

Verzwegen – José Kruijer

“ Verzwegen, Deze parel verdient het om gelezen te worden.”

 boek_9789491535765

De Achterflap

”Als een kostbaar verstopte oester de mooiste parel in je leven blijkt te zijn”

Périne Monté staat aan de vooravond van de geboorte van Pearls, haar glossy. Met haar jarenlange ervaring op redacties van bekende magazines is ze gehard en geliefd in haar vak. En alles moet nu wijken voor haar droom: haar eigen magazine. Zelfs haar geliefde zet ze plotsklaps buiten de deur.
Met haar toegewijde redactieteam doet Périne er alles aan om Pearls tot een succes te maken. Haar glossy wordt genomineerd voor een prestigieuze mediaprijs en Périne zelf voor mediavakvrouw van het jaar.

Mijn Leeservaring

Wanneer Périne haar blad Pearls lanceert kan ze niet weten of het blad een succes zal zijn. Maar zij zal er alles aan doen om dit te laten slagen. Ze zet er alles voor opzij.

Alles… Maar dan komt haar grootste geheim naar boven. Kan zij dit geheim houden? Of is dit geheim te groot om te verbergen?

“Tussen wat wordt gezegd en niet bedoeld en wat bedoeld wordt en niet gezegd, gaat de meeste liefde verloren

-Khalil Gibran-

Een roman weer even iets ander, maar al snel bemerk ik dat Verzwegen een geheimzinnig tintje heeft. Het boek met de intrigerende, opvallende maar vooral stijlvolle omslag trekt al snel mijn aandacht en na de boekpresentatie kon ik dan ook niet anders als snel beginnen.

De mooie vormgeving houdt niet op bij de omslag ook het binnenwerk bevat kleine details waardoor de uitstraling bijzonder gracieus aandoet. Geschreven brieven in een sierlijk lettertype, mooi gevormde bladzijdes ik houd ervan. Net even die unieke Touch

“Geniet nog maar van je zorgeloze leventje. Dat zal namelijk niet lang meer duren.”

Verzwegen is het debuut van José Kruijer, een debuut wat mij zeer aangenaam verrast. Op de cover staat een roman, maar menig boek wat zo geschreven is met het milde spannende tintje noemt zich al snel literaire thriller. Door de ingrediënten welke Verzwegen bevat, zou dit zeker niet te veel gezegd zijn.

José heeft de personages zo neer gezet dat je je al snel vereenzelvigt met hen. Een compliment voor de schrijfster dat ze personages ook al zijn het er best veel, zo neer zet dat het verhaal klopt. De personages leiden het verhaal en geven het de juiste twist. De fijne sfeer in het boek maken dat je door blijft lezen, stoppen is een No Go. De ietwat romantische, spannende sfeer brengen je helemaal in de leesflow.

“Op naar de laatste puzzelstukjes”

José Kruijer mag wat mij betreft nog vele boeken schrijven. Deze nuchtere Noord Hollandse juf, heeft haar roeping gevonden. Deze schrijfster blijf ik de gaten houden gelukkig is haar tweede boek is in de maak…

Deze Parel is het lezen meer dan waard.

Lieve Leesgroet Moon

th

Koop bij bol.com
photovisi-download (9).jpg

Een gedachte over “Verzwegen – José Kruijer “ Verzwegen, Deze parel verdient het om gelezen te worden.”

  1. 🎉🎊ik heb het boek uit😀 jeetje wat goed José!!!! In het begin was ik het boek van josé aan het lezen maar niet veel later werd ik er helemaal ingezogen en las net het dankwoord aan je man en kids en bedacht ik me O ja het is José haar boek😱 wat kan jij goed schrijven zeg wanneer komt je volgende boek?? Jammer dat ik het uit heb maar dit gaat een groot succes worden in Nederland, Esther Simone en Saskia krijgen er José bij😀💪🏻

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.