Recensies

Elsa las..; Storm op komst – Norine Hristodulu “Een prettige leeservaring voor de jongere lezers”

 ‘Storm op komst’ door Norine Hristodulu.

“Een prettige leeservaring voor de jongere lezers”

9200000076845125

De Achterflap

 In de hemel kiest storm voor zijn levensles. ‘Liefde, dat kan nooit moeilijk zijn.’ . Op aarde wordt Storm verliefd op Sheila. Zij is in alles het tegenovergestelde van storm. 
Liefde ervaren en delen is niet zo eenvoudig, al helemaal niet in volle galop. Zijn ongeduld zorgt dan ook voor de nodige hindernissen.
Storm neemt je mee op reis in de paardenwereld en met zijn spirituele levenslessen.

De leeservaring van Elsa

Allereerst mijn dank aan Uitgeverij Ambilicious. Voor hen mocht ik ‘Storm op komst’ lezen. Het boek valt binnen het Young Adult genre en heeft een hoog spiritualiteitsgehalte. Voor mij absoluut interessant en ik heb het boek dan ook met interesse gelezen.

Storm volg je vanaf jonge hengst in de hemel, waar hij zijn levensles kiest, tot en met de rest van zijn aardse leven. Vele avonturen, moeilijkheden en liefde passeren zijn pad. Met elke stap leert hij meer over zichzelf en wat er echt toe doet. Is het echt wel zo makkelijk als waar hij in het begin vanuit gaat?

‘Storm op komst’ is een mooie spirituele vertelling. Op een jeugdige, speelse manier geschreven waardoor het geschikt is voor een jonge doelgroep. Tevens kan het een leerzaam boek zijn voor diegene die er voor open staan, in die zin dat vertrouwen op je gevoel en intuïtie the keys of life zijn. Voor mijn smaak was het in iets te simplistische bewoording geschreven maar dit is tevens de kracht van het boek.

Het maakt het voor de jongere lezers meer behapbaar, leerzaam en naar ik vermoed een prettige leeservaring.

  • Spanning: 6
  • Plot: 6
  • Leesplezier: 7
  • Schrijfstijl: 7
  • Originaliteit: 7,5
  • Psychologie: 7,5

Ik geef dit boek 3 sterren.

Lieve Leesgroet Elsa Bakker

12105937_10208155128422477_2456628242333608992_n

 Koop bij bol.com

photovisi-download (78)