Recensies·Recensies van Moon

Wat is er aan de hand met Sinterklaas? – Ellis Bell “Samen lezen, lachen, zingen en genieten”

Wat is er aan de hand met Sinterklaas? – Ellis Bell

Een zaak voor Mevrouw Weetalles Beter.

“Een hilarisch verhaal over Sinterklaas, op een unieke manier vertolkt. Samen lezen, lachen, zingen en genieten”

MevrouwWeetallesBeter-WABzaak1_v3-gesleept-kopie-600x300

Wat is er aan de hand met Sinterklaas? Pietje Petiet is radeloos en klopt aan bij Mevrouw Weetalles Beter. Zou zij de oplossing hebben? Kan zij Pakjesavond redden?

‘Wat is er aan de hand met Sinterklaas?’
Sinterklaas voorleesboek met doe-tips en filmpjes van Westfriese Ellis Bell

Mijn Leeservaring

Wat een enorm mooi idee, Sinterklaasliedjes in gebarentaal. Ellis Bell heeft dit verwerkt in haar boek. Het verhaal van Mevrouw Weet Alles Beter. Samen met je kind lees je het verhaal, met daarin handige en vooral nuttige tips om het voorlezen nog aantrekkelijker te maken. Zo lees je het verhaal en gelijktijdig komen alle bekende Sinterklaasliedjes voorbij. Hoe Heerlijk om dit samen met je kind te doen, in deze drukke spannende tijd. Even quality time voor jullie beide

Het verhaal zelf is lachwekkend, niet alleen bij het kind zal er een grote glimlach om de lippen vormen maar ook als volwassenen giechel je mee. De illustraties zijn op zich al lachwekkend en samen met dit heerlijke verhaal zullen jullie er heerlijke lees/zingmomenten aan beleven.

Dit originele boek bevat onder andere het hilarische verhaaltje, tips die je tijdens het lezen gebruiken kan, maar ook bij elk liedje is een QR-code te vinden. Wanneer je deze met je telefoon of tablet scant, kom je op een You-Tube link waar het liedje gezongen wordt en het ook in gebarentaal te volgen is. Dit maakt dit boek uniek in zijn soort.

Geniet samen met je kind. Dit verhaal over Mevrouw Weetalles Beter zal je heel veel plezier geven, op lach, zing en lees gebied.

Hele gezellige Sinterklaas tijd voor iedereen.. Ik ben al helemaal in de sfeer.

Liefs Moon

Wil je dit boek bestellen? Klik op de onderstaande link , dan komt het helemaal goed.

http://www.gebarenliedjes.nl/sinterklaasboek-2/

20171117_150132